Menu




Valtra prezentē N5 un T5 sēriju traktorus

Ziņas 19.04.2021   

Valtra prezentē N5 un T5 sēriju traktorus


Valtra piektās paaudzes N un T sērijas traktoru galvenie uzlabojumi ir jauns dizains, modernizētas kabīnes ar jaunu viedo ekrānu, kā arī jaunas transmisijas un dzinēja funkcijas.

Viena no redzamākajām jaunajām funkcijām ir displejs uz A statņa. Tas aizstāj tradicionālo instrumentu paneli aiz stūres un tagad visu svarīgo informāciju var redzēt krāsainā ekrānā. Displeja augšdaļā vienmēr tiek parādīta noklusējuma informācija, piemēram, braukšanas ātrums, dzinēja apgriezieni un laiks. Zem tā operators var izvēlēties informāciju traktora un agregāta vadīšanai. Displejā ir redzama arī radio stacijas un viedtālruņa informācija, un modeļos HiTech un Active to var izmantot, lai veiktu visus dzinēja, hidraulikas un pārnesumkārbas iestatījumus. Versu un Direct modeļos A statņa displejs un SmartTouch sadala uzdevumus atbilstoši piemērotībai un operatora vēlmēm.

Stūres statnis arī ir jauns un tam ir plašākas regulēšanas iespējas. Atjauninātā virziena maiņas svira ļauj pārslēgties starp dažādām vadības ierīcēm, piemēram, SmartTouch vai TwinTrac automatizēto vadību. Pateicoties jaunajai Start Boost funkcijai, ir viegli sākt darbu B un C ātruma diapazonos pat ar lielu slodzi, un pārslēgšanās starp ātrumiem ir ātrāka.

Piektās paaudzes N sērijā ietilpst N135 (135/145 ZS), N155 ECO/STD (155/165 ZS) un N175 (165/201 ZS).

SmartTouch modeļos kabīnes labā puse ir pārveidota, un sēdeklis pa labi pagriežas tālāk. Labajā pusē ir arī tālruņa turētājs un papildu USB uzlādes punkti mobilajiem tālruņiem, planšetdatoriem un citām elektroniskām ierīcēm. Jaunā Evolution sēdekļa atzveltnes augšdaļa ne tikai pagriežas kopā ar vadītāju, bet arī nodrošina atbalstu, kad operators daļēji pagriežas, lai apskatītu aizmugurējos agregātus. Kabīnes opcijās ietilpst augstākas kvalitātes tumšs premium klases interjers, kas var ietvert ar ādu apvilktu stūri, daļēji hromētus pedāļus un gumijas polsterējumu glabāšanas nodalījumu apakšdaļā.

Septiņu modeļu T5 klāsts variē no T145 (155/170 ZS) līdz flagmanim T255 (235/271 ZS).

Apmēram divi no trim jaunajiem Valtra traktoriem, kas noripo no Suolahti rūpnīcas konveijera, ir aprīkoti ar automatizētu stūrēšanu vai progresīviem viedās lauksaimniecības risinājumiem. Klienti var savu jauno N vai T sērijas traktoru pasūtīt ar Valtra Guide un viedās lauksaimniecības funkcijām, piemēram, Task Doc un Section Control. Vēl viens jaunums ir Auto U-Pilot, kas precīzāk kontrolē agregātu lauka galu apgriezienos.

Jaunākie N un T sērijas modeļi jau tiek ražoti un pievienojas piektās paaudzes G sērijai, kas tika prezentēta pagājušajā gadā un šī gada sākumā iznākušajai A sērijai.

 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...