Menu




Sky EasyDrill 8 metru versija

Ziņas 17.05.2021   

Sky EasyDrill 8 metru versija

Francijas ražotājs Sky Agriculture savu EasyDrill sējmašīnu klāstu ir papildinājis ar 8 metru modeli.

EasyDrill W8020 Fertisem ir pieejams ar tādu pašu dalīto bunkuru, izsējas lemešu sekciju un elektronisko vadības sistēmu, kā līdz šim ražotajiem 4 un 6 metru pneimatiskajiem modeļiem.

Iespēja sēt uzreiz no četrām bunkura daļām paver daudz iespēju, piemēram, jaukto sēju, starpkultūras, sīksēklas un kaļķu granulas. Tvertnes forma novērš risku, ka dažāda lieluma sēklas nosēžas piltuvēs. Sējmašīnai ir ISOBUS atbilstība un standarta komplektācijā pieejams Sky Quartz 800 vadības bloks. Tāpat 8 metru versiju var aprīkot ar E-Drive premium, kas piedāvā kreisās un labās puses sekciju vadību, kā arī atsevišķu sējas rindu elektronisku atslēgšanu.

Iespēja izslēgt atsevišķas rindas nozīmē arī to, ka var mainīt smidzinātāja vai izkliedētāja platumu, nepārkārtojot sējmašīnu. Pie 16,6 cm rindu atstatuma 8 metru sējmašīnai ir 48 lemeši un katram no tiem ir sēklu un mēslojuma izvadi. Lemešu sējaparāta spiediens ir 250 kg un tas nodrošina daudzpusību, lai sētu tieši rugainē vai apstrādātā augsnē. Lemešu līnijas papildu iezīme ir spēja hidrauliski pārvietot svaru starp priekšējiem un aizmugurējiem presēšanas riteņiem. Mitrā un/vai irdenā augsnē svars tiek pārnests uz priekšējiem presēšanas riteņiem. Sausos apstākļos svaru var pārvietot uz aizmugurējiem presēšanas riteņiem, lai uzlabotu vadziņas aizvēršanu.

EasyDrill W8020 Fertisem transporta platums ir 3 metri, iekraušanas augstums ir 3,2 m, darba ātrums ir 6 – 12 km/h, un 8 metru sējmašīnas kopējā masa ir nedaudz zem10 tonnām.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...