Menu




Vimek jauns kompaktais forvarders

Ziņas 03.06.2021   

Vimek jauns kompaktais forvarders


Vimek galvenās produktu sērijas jaunā paaudze šogad tiks uzsākta ar jaunu forvarderu. Tas ir pilnīgi jauns modelis, kas ir lielāks nekā priekšgājējs, bet joprojām saglabā tās pašas Vimek īpašības, kas nodrošina minimālu ietekmi uz mežu.

Pašlaik Vimek vēl nesniedz detalizētu informāciju, taču galvenā ziņa ir tā, ka jaunais forvarders nav aizstājējs nevienam no līdzšinējiem Vimek modeļiem. Tā uzdevums ir papildināt ražotāja produktu portfeli, jo jaunais modelis paaugstina Vimek kompaktās klases forvarderu iespējas un funkcionalitāti. Jaunais forvarders ir lielāks par līdzšinējiem modeļiem, taču tam ir vienkārša vadība un funkcijas, kā arī rūpīgi izstrādāts līdzsvarojums un masas sadalījums, kas atvieglo darbu mežā.

"Jaunais projekts ir nosaukts par NG-19. Tas ir lielākais Vimek attīstības projekts pēdējo 15 gadu laikā un ir ļoti patīkami būt daļai no šīs iniciatīvas. Šis modelis ir paredzēts mežizstrādātājiem un meža īpašniekiem, kuri vēlas kompaktu mašīnu aktīvai mežsaimniecībai ar minimālu ietekmi uz mežu, bet kuri izvirza augstākas prasības jaudai un operatora komfortam nekā spēj nodrošināt mūsdienu kompaktās klases forvarderi. Pirmā mašīna pašlaik tiek testēta un novērtēta kopā ar vietējo darbuzņēmēju," stāsta Vimek izpilddirektors Johaness Nilsons.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...