Menu




CNH iegādājas Raven Industries

Ziņas 30.06.2021   

CNH iegādājas Raven Industries


CNH Industrial turpina stiprināt savas precizitātes un autonomo risinājumu iespējas lauksaimniecībā. Koncerns ir parakstījis līgumu par ASV uzņēmuma Raven Industries iegādi, kas darbojas 65 gadus. Paredzams, ka darījums tiks pabeigts šī gada ceturtajā ceturksnī.

Raven Industries galvenā mītne atrodas Sioux Falls, Dienviddakotā, un tā ir sadalīta trīs biznesa nodaļās: lietišķās tehnoloģijas (precīzā lauksaimniecība), inženiertehniskās filmas (speciālās filmas) un Aerostar (aviācija). CNH Industrial izmantos vienas nodaļas kompetences – Raven Applied Technology, kas izstrādā precīzas un autonomas lauksaimniecības tehnoloģijas.

"Precīza lauksaimniecība un autonomija ir ļoti svarīgi mūsu stratēģijas elementi, lai palīdzētu klientiem sasniegt augstāku ražošanas līmeni.Raven Industries ir viens no precīzās lauksaimniecības tehnoloģijas pionieriem, kurš gadu desmitiem ir saglabājis līderpozīcijas. Daudzu gadu pieredze, uz klientu orientēta programmatūra un inženiertehniskās zināšanas ievērojami palielina mūsu iespējas. Šis darījums parāda mūsu apņemšanos paplašināt precīzās lauksaimniecības tehnoloģiju portfeli un ir saskaņā ar mūsu digitālās transformācijas stratēģiju. Apvienojot Raven un CNH Industrial esošo un nākotnes produktu portfeļus, varēsim piedāvāt saviem klientiem vēl inovatīvākas, savstarpēji saistītas tehnoloģijas, lai sasniegtu lielāku produktivitāti un efektivitāti," saka Skots Vīns, CNH Industrial izpilddirektors.

Raven lietišķo tehnoloģiju nodaļa nodrošinās CNH koncernam piekļuvi ne tikai plašam lauka datoru un vadības, stūres, izlices un mašīnas augstuma kontroles sistēmu klāstam, bet arī pieaugošam autonomo risinājumu klāstam. Tas ietver sistēmas, kas ļauj pašgājējmašīnu un kombainu operatoriem uzraudzīt un vadīt blakus strādājošu traktoru. Citi autonomie risinājumi ietver autonomas izsmidzināšanas, sēšanas un mēslojuma izkliedēšanas platformas.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...