Menu




Jauna mašīna nezāļu mehāniskai apkarošanai

Ziņas 13.08.2021   

Jauna mašīna nezāļu mehāniskai apkarošanai

Vācijas ražotājs Schmotzer turpina paplašināt savu mehānisko nezāļu apkarošanas iekārtu klāstu. Jaunākais modelis Venterra 2K, pēc ražotāja domām, ir līdzvērtīgs revolūcijai nezāļu mehāniskās apkarošanas tehnoloģijā un var strādāt ar salīdzinoši augstākām kultūrām.

Kopš 2018. gada specializētais uzņēmums Schmotzer ir daļa no Amazone grupas. Jaunā Venterra tiek ražota Amazone piederošajā Leipcigas rūpnīcā. Amazone palīdzējusi arī pie programmatūru izstrādes.

Venterra rāmis ir aizgūts no Amazone sējmašīnas. Jaunā Venterra 2K modeļa klīrenss ir gandrīz metrs. Pēc ražotāja teiktā, attālums no nezāļu smalcināšanas sekcijas papildrāmja līdz augsnei ir 50 cm, kas paver jaunas iespējas strādāt kukurūzas un pupiņu kultūrās vēlākajos augšanas posmos. Venterra darba platums ir no 4,5 līdz 6,75 m, un iekārta var strādāt ar ātrumu līdz 15 km/h.

Aptuveni 2,3 t sverošo kompakto mašīnu var konfigurēt 45, 50 un 75 cm rindu atstatumiem. Sekciju vadības sistēmu var vadīt, izmantojot traktora vadības termināli vai Amatron 4. Tas ļauj kontrolēt darbu lauka galos un strādājot neregulāras formas laukos.

Venterra 2K būs pieejama 2022. gadā. Sākotnēji Austrijā, Beļģijā, Francijā, Vācijā, Nīderlandē un Dānijā. Schmotzer ir savs tirdzniecības tīkls Francijā un Vācijā, taču uzņēmums jau izmanto arī Amazone dīleru tīklus.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...