Menu




Atjauninātas Claas ķīpu preses

Ziņas 17.08.2021   

Atjauninātas Claas ķīpu preses


Šomēnes notikušajā prezentācijā Claas informēja, ka ir atjauninājis Claas Quadrant 4200 un 5000 sēriju Evolution ķīpu preses. Ķīpu veidošanas kameras uzlabojumu rezultātā tiek sapresētas regulāras formas un blīvākas ķīpas. Turklāt modernizētās mašīnas, kuras būs pieejamas nākamajā sezonā, tiks aprīkotas ar jaunu HD savācēju.

Ekspluatācijas izmaksas ir samazinātas, palielinot no Jaguar aizgūto komponentu izmantošanu, kā arī pārstrādājot un stiprinot gultņus, ieplūdes paneļus un citas detaļas. Rezultātā esot panākta vienmērīgāka darbība ar zemāku trokšņa līmeni.

Arī mehāniski darbināmais savācējs ar piecām zaru rindām un 18 dubultzariem katrā rindā palielina caurlaidspēju un uzlabo savākšanas kvalitāti. Papildu zaru rinda ļauj savācējam griezties lēnāk, bet Power Feeding System veltņa ātrums ir palielināts. Paaugstinot savācēja galvenās piedziņas vārpstas diametru, tas var tikt galā ar lielāku masas apjomu. Augšējā daļa, kas ietver ķīpu kameras augšējo plāksni un sānu paneļus, ir pārveidota un nostiprināta, lai iegūtu labākas formas un nedaudz lielāka blīvuma ķīpas. Rūpnīcā uzstādītie sānu naži un deflektors samazina materiāla uzkrāšanos cilindra vadotnes zonā presēšanas laikā.

Palielināts automātiskās presēšanas spiediena kontroles (APC) reakcijas ātrums. Tas ir arī jutīgāks pret auklas spriegojumu vai slodzi ieplūdes zonā. Quadrant 5300 Evolution ir jauns priekšējais rāmis un balsts, savukārt jaunais sakabes rāmis 4200 un 5200 nodrošina papildu sakabes pozīcijas jūgstieņa cilpām vai K80.

Auklas kārbu modifikācijas atvieglo operatora dzīvi, un 10 litru roku mazgāšanas tvertne ir standartā. Jaunās iespējas ietver iespēju ķīpu rampu atvērt un aizvērt hidrauliski no traktora kabīnes.

Izmaiņas elektroniskajā vadības panelī ir paredzētas darbības vienkāršošanai. Izmantojot Cemis 700, Cebis vai jebkuru citu ar ISOBUS saderīgu termināli, ir tikai divas darba un trīs iestatījumu izvēlnes, kas nodrošina ērtāku un ātrāku vadību. Automātiskajā režīmā mašīnas jauda tiek vadīta, pamatojoties uz ķīpu vidējo svaru un presēšanas spiedienu. Arī eļļas temperatūru un līmeni var kontrolēt no termināļa. Papildaprīkojumā pieejamā Profi Cam 4 kamera uzlabo pārskatāmību, braucot atpakaļgaitā.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...