Menu




Rīgā prezentēts jaunais Fiat Ducato

Ziņas 30.08.2021   

Rīgā prezentēts jaunais Fiat Ducato

Vietējais Fiat dīleris Autobrava Motors prezentējis jauno Fiat Ducato kravas busiņu. Ducato ir jau 40 gadus sena vēsture, un šo jubileju tas svin kā Eiropas tirgus līderis, jo 2020. gadā kļuva par visvairāk pārdoto vieglā komercauto modeli.

Jauno Ducato var labi atpazīt pēc jaunā retro stilā ieturētā Fiat logotipa ar lieliem burtiem uz radiatora restes. Tāpat jaunajam modelim tagad ir diožu lukturi, kas ir par 30 procentiem gaišāki nekā līdzšinējie halogēnie starmeši.

Arī interjeru ir skāruši uzlabojumi - parādījusies jauna, mazāka stūre ar dažādām vadības ierīcēm uz tās, savukārt durvju paneļi ir papildināti ar sīklietu nodalījumiem. Automātiskā klimata kontroles sistēma arī ir uzlabota, kā arī mašīnas iedarbināšana notiek ar bezkontakta atslēgu. Stāvbremze tagad ir elektriska, kas salonā atbrīvo vairāk vietas. Vēl viena jauna iezīme ir digitālais mērinstrumentu panelis. Papildu tam ir jauns centrālais ekrāns ar izmēru līdz 10 collām.

Jaunie Multijet3 dīzeļdzinēji tagad atbilst Euro 6D-Final prasībām. Dzinēju klāsts sastāv no četru jaudas līmeņu (120, 140, 160 un 180 ZS) agregātiem, kas tiek komplektēti ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu vai deviņpakāpju automātisko transmisiju, kas pieejama 140, 160 un 180 ZS versijām.

 

 





gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...