Menu




Amazone Tyrok 400 arkls

Ziņas 06.09.2021   

Amazone Tyrok 400 arkls

Lauksaimniecības tehnikas ražotājs Amazone iepazīstina ar savu jauno arklu klāsta flagmani – pusuzkarināmo maiņversējarklu Tyrok 400, kas paredzēts 400 zirgspēku klases traktoriem.

Tyrok 400 sērijā pieejamas septiņu, astoņu un deviņu korpusu arklu versijas. Šīs sērijas galvenais jauninājums ir SpeedBlade arkla korpuss, kura patentētā īpaši lielā priekšējā daļa, strādājot lielākā ātrumā, samazina galvenās plāksnes nodilumu. Ja arkls strādā ar lielāku ātrumu, galvenais nodiluma punkts automātiski virzās arvien tālāk uz arkla korpusa centru.

Citas jaunas funkcijas ietver SmartTurn un AutoAdapt. Apvēršanas sistēma SmartTurn hidrauliski palēnina šo procedūru tieši pirms manevra noslēguma. Tas rada amortizācijas efektu un aizsargā mehānismus no iespējamās pārslodzes.

AutoAdap sistēma ļauj ātri reaģēt uz mainīgiem augsnes apstākļiem vai strādājot nelīdzenā apvidū. Šī sistēma maināma vagas platuma modeļiem automātiski hidrauliski pielāgo priekšējo vagu, mainoties kopējam darba platumam. Mehāniskā darba platuma regulēšana ir Tyrok standarta aprīkojumā.

Atbalsta riteņa hidropneimatiskā balstiekārta nodrošina braukšanas komfortu un drošību pārvietojot arklu pa ceļu. Papildaprīkojumā pieejama hidrauliskā darba platuma regulēšanas sistēma no kabīnes, hidrauliskā aizsardzība pret pārslodzi un citas opcijas. Tāpat Tyrok 400 var aprīkot arī ar augsnes pieblīvēšanas veltņiem.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...