Menu




Jonh Deere 8R riepu spiediena kontroles sistēma

Ziņas 16.09.2021   

Jonh Deere 8R riepu spiediena kontroles sistēma


Turpmāk John Deere 8R sērijas traktoru operatori varēs uzraudzīt un mainīt riepu spiedienu tikai ar pogas spiedienu, izmantojot jauno pilnībā integrēto centrālo riepu spiediena kontroles sistēmu (CTIF).

John Deere tagad piedāvā savus 8R sērijas riteņtraktorus aprīkot ar rūpnīcā uzstādītu riepu spiediena kontroles sistēmu, kuru vada ar traktora CommandCenter skārienekrānu.

Pateicoties traktorā uzstādītajam kompresoram, lauka darbu laikā riepās var samazināt spiedienu, lai palielinātu to saķeres laukumu ar zemi par gandrīz 25%. Strādājot ar riepām, kurām samazināts spiediens, riteņu izbuksēšana tiek samazināta par 2 – 4%. Citas zemāka riepu spiediena priekšrocības, strādājot uz lauka, ietver mazāku augsnes sablīvējumu un degvielas ekonomiju, kā arī labāku saķeri.

Pēc ražotāja teiktā, lielais gaisa padeves līniju diametrs nodrošina ātru spiediena regulēšanas procesu (gaisa piepūšana un izplūde). Piemēram, 710/75 R42 un 650/60 R34 riepām transporta darbos gaisa spiedienu var palielināt no 0,8 līdz 1,8 bāriem mazāk nekā 6,5 minūtēs, tādējādi uzlabojot braukšanas stabilitāti, samazinot rites pretestību un riepu nodilumu. Savukārt, lai tajās pašās riepās gaisa spiedienu samazinātu nepieciešams mazāk par četrām minūtēm.

Ārējais saspiesta gaisa savienojums ļauj riepas piepumpēt vēl ātrāk, piemēram, pievienojot vircas tvertnes kompresoru. Parasto standarta plastmasas gaisa pievadu vietā tiek izmantotas izturīgas auduma korda šļūtenes, kas piestiprinātas pie traktora priekšējiem un aizmugurējiem riteņiem.

Centrālās riepu spiediena kontroles sistēmas izmaksas ir aptuveni 14 500 eiro.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...