Menu




Nomas skapis dārza tehnikai

Ziņas 05.10.2021   

Nomas skapis dārza tehnikai


Latvijā izveidots pirmais Husqvarna dārza tehnikas nomas punkts Tools for You, kurš pieejams jebkurā laikā.

Husqvarna ar akumulatoru darbināmo dārza tehniku iespējams iznomāt ar mobilās lietotnes palīdzību jebkurā diennakts laikā. Nepieciešams lejuplādēt Tools for You mobilo aplikāciju telefonā, reģistrēties un rezervēt vēlamo produktu veicot apmaksu. Tad jebkurā laikā var doties uz vietu, kur atrodas nomas punkts un ar mobilā telefona aplikācijas palīdzību atvērt skapīša slēdzeni. Skapītī atradīsies iznomātais produkts, kaste ar diviem uzlādētiem akumulatoriem un lādētāju, lai darbs ritētu pēc iespējas raitāk. Kā arī kastē būs viss nepieciešamais, lai produktu dienas gaitā varētu lietot bez papildus nepieciešamām lietām. Kad darbs ir paveikts, produktu nav nepieciešams tīrīt vai pilnībā uzlādēt akumulatorus, šos darbus paveiks Husqvarna tehniskais personāls. Tikai jānogādā produkts attiecīgajā nomas skapītī.

Šobrīd iespējams iznomāt divu veidu akumulatora motorzāģus, trimmerus, kur vienam ir iespēja uzlikt arī krūmu griešanas ripu, divu veidu dzīvžoga šķēres – zemākiem un augstākiem dzīvžogiem, kā arī lapu pūtēju.

Viena produkta nomas maksa par dienu ir 15 eiro, ieskaitot PVN. Vienu produktu, protams, ir iespēja iznomāt uz vairākām dienām. Šobrīd viens nomas punkts atrodas stāvlaukumā pie Rāmkalnu atpūtas parka, Murjāņos. Tuvākajā nākotnē otru nomas punktu plānots izvietot pie T/C A7, Rīgā.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...