Menu




Paplašināts Stokker centrs un pakalpojumu klāsts

Ziņas 06.10.2021   

Paplašināts Stokker centrs un pakalpojumu klāsts

Pēc ēkas pārbūves Stokker instrumentu tirdzniecības un servisa centrs Rīgā, Krasta ielā 42, ir kļuvis par lielāko šāda veida specializēto centru Baltijā ar kopējo tirdzniecības platību 800 kvadrātmetru apjomā un 583 kvadrātmetru plašu servisa darbnīcu un noliktavu.

Paplašinātas arī biroja telpas 460 kvadrātmetru platībā. Plašākas telpas un āra teritorija ļāvusi palielināt preču klāstu gan sortimenta, gan arī pārstāvēto zīmolu ziņā. Jau zināmajiem instrumentu ražotājiem pievienojušies arī Bohler Welding, Cederroth, Stanley zīmoli. Līdz ar rekonstrukciju investīcijas veiktas arī klientu apkalpošanas uzlabojumos – ieviesta elektroniskās rindas sistēma, kas novērš drūzmēšanos, kā arī uzstādīti Stokker pakomāti e-veikalā veikto pirkumu izņemšanai. Šādi risinājumi ir ne vien ērti, bet arī pircējiem droši pandēmijas apstākļos.

Rekonstrukcijas rezultātā turpat divkārt ir palielinājusies arī tehnikas un instrumentu servisa platība. Uzņēmums ir iegādājies jaunu servisa darbnīcu aprīkojumu, testēšanas iekārtas, automātiskās instrumentu detaļu mazgāšanas sistēmas, un ir būtiski paplašinājis rezerves daļu noliktavu. Palielinoties servisa pakalpojumiem, par 30% palielināta arī profesionālu mehāniķu komanda.

Tuvākajā nākotnē uzņēmums plāno attīstīt klientu pašapkalpošanās risinājumus, piemēram, ieviešot pašapkalpošanās kases un pirkuma groza skenerus. Tāpat Stokker turpinās investēt e-veikala darbībā un savu pakomātu tīkla izveidē, jo klienti arvien vairāk izvēlas iepirkties attālināti. Saskaņā ar uzņēmuma datiem, Stokker e-veikala apgrozījuma kāpums šā gada 8 mēnešos, salīdzinot ar tādu pašu periodu gadu iepriekš, ir pieaudzis gandrīz 2,5 reizes.

Rekonstrukcija norisinājās no 2020. gada decembra līdz 2021. gada maijam un kopējās projekta investīcijas veido 1 milj. eiro. 2020. gadā Stokker grupas uzņēmumi Baltijā un Somijā sasniedza kopējo apgrozījumu 127 miljonus eiro, savukārt Stokker Latvija uzrādīja rekordaugstu apgrozījumu, sasniedzot 49 miljonus eiro. Uzņēmums SIA Stokker nodarbina 130 darbiniekus.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...