Menu




Pichon kūtsmēslu kliedētāji

Ziņas 26.10.2021   

Pichon kūtsmēslu kliedētāji

Francijas ražotāja Pichon jaunās paaudzes kūtsmēslu kliedētāju Muck Master klāstā ir 13 modeļi ar tilpumu 10 līdz 24 m³ un maksimālo darba platumu 24 m.

Pilnībā cinkotie izkliedētāji saglabājuši iepriekšējo modeļu slaido korpusu un liela diametra vertikālos veltņus. Parādījušies jauni dubļu sargi, bet noapaļotāks priekšējā paneļa dizains nodrošina operatoriem uzlabotu redzamību.

Tomēr galvenais uzlabojums ir jaunā Precisium izkliedēšanas sistēma, pie kuras esot ilgstoši strādāts. Hidrauliski atveramais aizmugures rāmis atrodas cieši blakus horizontālajiem vai vertikālajiem veltņiem. Drupinātais un sasmalcinātais materiāls caur aizmugurējo pārsegu tiek novirzīts uz diviem izkliedēšanas diskiem. Ražotājs apgalvo, ka tiek nodrošināts precīzs izkliedēšanas daudzums pie lielāka darba platuma. Ir pieejami arī sānu deflektori izkliedēšanai gar lauka malu.

Visi MK kaisītāju modeļi ir aprīkoti ar skaņas signālu, kas tiek aktivizēts, kad kaisītājs apstājas un veltņi joprojām griežas. Standarta specifikācijā ietilpst arī divi aizmugurējie LED lukturi, kā arī balti un sarkani atstarojoši paneļi priekšā un aizmugurē. Pieejamas arī divas jaunas priekšējās vai aizmugurējās kameras un darba gaismu komplekti. Paplašinātajā opciju sarakstā ir iekļautas giljotīnas durvis, hidrauliskais barošanas bloks, sānu deflektori, hidrauliskais siksnas spriegojums un virsbūves pagarinājumi.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...