Menu




Amazone Teres arkls

Ziņas 29.10.2021   

Amazone Teres arkls

Jaunais Amazone uzkarināmais maiņvērsējarkls Teres 300 pieejams četru, piecu vai sešu korpusu versijās un ir paredzēts traktoriem ar jaudu līdz 300 zirgspēkiem.

Pēc ražotāja teiktā šis arkls ir vienkārši regulējams un viegli velkams. Teres modelim ir divas versijas: 300V (cirpes skrūve) un 300VS (hidrauliskā pārslodzes aizsardzība). Abiem modeļiem standarta aprīkojumā ir bezpakāpju hidrauliskā darba platuma regulēšana un pirmās vagas pielāgošana. Jaunā AutoAdapt sistēma automātiski noregulē priekšējo vagu, kad tiek mainīts kopējais darba platums.

Ražotājs apgalvo, ka jaunajam arklam ir arī pozitīva ietekme uz degvielas patēriņu, jo vilkšanas līnija un leņķis starp arklu un uzkares apakšējo roku šķērsvārpstu nemainās. Darba dziļuma regulēšana tiek veikta mehāniski vai hidrauliski, izmantojot sānos vai aizmugurē uzstādītos atbalsta riteņus.

Arklam ieejami riteņi ar dažādu diametru un riepu profiliem. Pateicoties jaunajai SmartTurn sistēmai, arkls lauka galā apvēršas ātri un mierīgi. SpeedBlade arkla korpusi ir īpaši izstrādāti, lai mazinātu nodilumu un vispirms tika ieviesti jaunajiem pusuzkarināmajiem maiņvērsējarkliem Tyrok 400.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...