Menu




Labs gads CNH koncernam

Ziņas 09.11.2021   

Labs gads CNH koncernam

Koncerna CNH Industrial lauksaimniecības nodaļas (Case IH, New Holland un Steyr) neto apgrozījums trešajā ceturksnī, salīdzinot ar tiem pašiem trim mēnešiem 2020. gadā, palielinājies par gandrīz trešdaļu – līdz 3,56 miljardiem ASV dolāru.

Globālā mērogā spēcīgākā izaugsme ceturkšņa laikā bija Ziemeļamerikā un Eiropā. Ziemeļamerikas traktoru tirgus palielinājās par 3% (<140 ZS) un 29% (>140 ZS). Kombainu tirdzniecības apjomi pieauga par 29%. Eiropā traktoru un kombainu tirgus pieauga attiecīgi par 5% un 55%. Pieprasījums pēc jauniem traktoriem un kombainiem Dienvidamerikā pieauga attiecīgi par 8% un 16%. Pārējā pasaulē pieprasījums pēc traktoriem samazinājās par 7%, bet pieprasījums pēc kombainiem palielinājās par 28%.

Uzņēmums norāda, ka tā traktoru un kombainu pasūtījumu klāsts visā pasaulē ir vairāk nekā dubultojies. Paredzams, ka akūtās problēmas ar piegādātājiem ierobežos ceturtā ceturkšņa rezultātus, taču CNH koncerna lauksaimniecības nodaļas neto apgrozījums 10,57 miljardu ASV dolāru apmērā šā gada pirmajos deviņos mēnešos ir par 41% lielāks nekā deviņos mēnešos pirms gada.

Ja lauksaimniecības tehnikas skaitļiem pievieno celtniecības tehniku, komerciālos un speciālos transportlīdzekļus, spēka agregātus un finanšu pakalpojumus, CNH koncerna neto apgrozījums šā gada pirmajos deviņos mēnešos palielinājās par 39%, līdz 23,4 miljardiem ASV dolāru.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...