Menu




Modernizēts Claas Scorpion

Ziņas 30.11.2021   

Modernizēts Claas Scorpion

Teleskopiskā iekrāvēja Claas Scorpion kompaktajiem modeļiem 635, 732, 736, 741 un 1033 modernizācija ietver jaunu Varipower 2 transmisiju, kas nodrošina uzlabotu piedziņas efektivitāti un samazinātu trokšņa līmeni.

Jaunā transmisija, kas aizgūta no Jaguar pašgājējsmalcinātāja, sastāv no diviem hidrostatiskajiem motoriem kompaktā korpusā. Nododot uz riteņiem tādu pašu griezes momentu kā iepriekšējā transmisijā, operators joprojām var izvēlēties trīs braukšanas diapazonus: 0 – 15 km/h, 0 – 30 km/h un 0 – 40 km/h. Taču jaunā transmisija nodrošina augstāku efektivitāti un zemāku degvielas patēriņu.

Visiem Scorpion teleskopiskajiem iekrāvējiem tagad ir pieejamas jaunākās paaudzes Claas kameras, kuras var uzstādīt aizmugurē un uz strēles vai sakabes rāmja, turklāt tās ir ievietotas jaunā turētājā optimālai aizsardzībai. Attēls no kamerām tiek pārsūtīts uz atsevišķu displeju kabīnē, kas, braucot atpakaļgaitā, automātiski pārslēdzas uz aizmugurējo kameru. Kameras korpusā iebūvētā apsilde neļauj objektīvam aizsvīst vai sasalst aukstā vai mitrā laikā.

Tāpat ir pieejams arī jauns skaitītājs, kas ir viegli sasniedzams no kursorsviras manuālai slodzes ciklu skaitīšanai. Citas jaunas funkcijas ietver LED mirgojošu bākuguni, brīdinājuma indikatorus un papildu riepu iespējas.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...