Menu




Case IH atjaunina Maxxum un Puma

Ziņas 03.12.2021   

Case IH atjaunina Maxxum un Puma


Daudzi no atjauninājumiem, kas šī gada sākumā tika ieviesti garās bāzes Case IH Puma 185 – 240 ZS traktoros, tagad ir pieejami arī īsās garenbāzes Puma 140 – 175 ZS un Maxxum 115 – 150 ZS modeļiem.

Modernizācija ietver pārveidotu kabīnes ieeju ar jaunajiem alumīnija pakāpieniem, kas tumsā tiek izgaismoti drošai izkāpšanai. Arī pieejamais kabīnes aprīkojums pārceļojis no lielākajiem modeļiem, piemēram, jauns tālruņa stiprinājums (pēc izvēles planšetdatora stiprinājums) ar USB barošanas pieslēgvietām, bet zemā stiprinājuma vējstikla tīrītājs ne tikai uzlabo redzamību Multicontroller un CVX Drive modeļos, bet arī palielina pārklājuma zonu par 60%.

Jaunās Puma iespējas ietver kameru uz motora pārsega. Attēls caur AFS Pro 700 displeju uzlabo priekšējās uzkares un frontālā iekrāvēja papildierīču redzamību. Tāpat ir arī 360 grādu LED apgaismojuma pakete.

Citi atjauninājumi ietver ādas stūri, bet jauno kursorsviru var izmantot, lai kontrolētu jaunos L sērijas frontālos iekrāvējus, kā arī pārnesumu un virziena maiņas pārslēgšanai.

CVX Drive modeļiem ir uzlabota gaitas sviras darbība, kas, lietojot kopā ar jauno frontālo iekrāvēju, var uzlabot darbības ciklu laiku. Tāpat ir uzlabota gāzes pedāļa jutība, kā arī Multicontroller sviras jutība un pozīcijas noteikšana.

Jaunajiem modeļiem ir uzlabota uzkares atsaišu ergonomika un hidrauliskie savienojumi, kas atvieglo darbu, pievienojot un atvienojot agregātus. Parādījušās arī jaunas LED bākas un gabarītgaismas, kā arī jauns papildu gaisa pievada savienojums virs pakāpieniem, ko izmantot ikdienas radiatoru un filtru tīrīšanai.

Traktoriem pieejamas trīs līmeņu specifikāciju: Selection, Advanced un Professional, bet pie klientiem jaunie modeļi nonāks 2022. gada sākumā.

 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...