Menu




Atjaunināta Steyr Impuls CVT traktoru sērija

Ziņas 07.12.2021   

Atjaunināta Steyr Impuls CVT traktoru sērija

Austrijas ražotājs Steyr modernizējis Steyr Impuls CVT traktorus – tiem tagad ir ne tikai atsvaidzināts dizains, bet arī uzlabotas braukšanas sajūtas.

Impuls CVT sērijas trīs modeļi ar maksimālo jaudu 165 līdz 200 ZS (bez jaudas palielināšanas sistēmas) ir modernizēti, lai palielinātu to veiktspēju un uzlabotu operatora darba apstākļus.

Traktoru publiskā debija paredzēta šonedēļ izstādē Briselē, Beļģijā no 8. līdz 12. decembrim.

Pirmās izmaiņas atjauninātajos modeļos jau redzamas kāpjot traktora kabīnē – tās ir jaunās un ergonomiskās kāpnes. Kā norāda ražotājs, ir darīts viss, lai iekāpšana un izkāpšana būtu vienkāršāka, ātrāka un drošāka. Kopumā uzlabotajos modeļos liela uzmanība pievērsta operatora komfortam. Impuls CVT tagad standarta aprīkojumā ir ar divām atveramām durvīm. Starp kāpnēm un kabīni ir uzstādīts papildu akumulatora slēdzis, papildu ligzdas dzinēja un transmisijas apsildīšanai un papildu gaisa padeves pieslēgums.

Atjaunināts arī motora pārsega dizains. Traktoram ir spilgtas LED darba gaismas, kas nodrošina labu redzamību un drošību gan dienasgaismā, gan tumsā. Tāpat tiek izcelti augstas kvalitātes salona apdares materiāli un detaļas. Piemēram, Impuls CVT sērija ir pirmā, kas aprīkota ar jaunu ādas stūri.

Vārds 'jauns' apzīmē arī vairāk detaļu un traktora modifikāciju: loga tīrītāja konstrukcija nodrošina lielāku (pat 60%) tīrāmu logu laukumu, salīdzinot ar iepriekšējo modeli, kā rezultātā ir labāka redzamība. Tāpat ir pārveidoti LED indikatori un bākas. Kabīnē ir atjaunināts papildu monitora turētājs ar divām USB pieslēgvietām, kā arī uzstādīts jauns turētājs telefonam vai planšetdatoram. Operatoriem vajadzētu novērtēt arī jauno daudzfunkciju sviru priekšējai hidraulikai un iekrāvēja vadībai, lai mainītu traktora kustības virzienu.

Citas priekšrocības ietver atjauninātu CVT transmisijas pārvaldības programmu; labāku paātrinājuma/palēninājuma veiktspēju; jutīgāku gāzes pedāli.

Atjauninātie Impuls modeļi būs pieejami no 2022. gada janvāra.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...