Menu




Lemken arklam Juwel 8i jauna vadības sistēma

Ziņas 12.01.2022   

Lemken arklam Juwel 8i jauna vadības sistēma

Uzkarināmā maiņvērsējarkla Lemken Juwel jaunajai ISOBUS versijai tagad ir uzlabota vadības sistēma, kā arī pilnveidots interfeiss, kas ļauj lietotājam intuitīvi iziet cauri visiem iestatījumiem.

To ir iespējams izdarīt arī ar ISOBUS saderīgu traktora termināli. Ja aršanu veic uz vēl nearta lauka, tad terminālī var saglabāt un rādīt iestatītā korpusa platumu. Juwel 8i piedāvā arī izmaksu ziņā izdevīgo ISOBUS arkla sākumlīmeņa versiju ar mehāniski regulējamu dziļuma vadības riteni.

Aršana, izmantojot ISOBUS vadību, kļūst arvien populārāka, jo vienkāršā rotācijas, sasveres, darba platuma un dziļuma regulēšana ar termināļa palīdzību ietaupa laiku un ļauj elastīgāk reaģēt uz mainīgiem augsnes apstākļiem. Šādus arklus var arī ātri pievienot, jo jāpieliek tikai trīs hidrauliskās šļūtenes.

Jaunajam Juwel 8i ar elektrohidraulisko apvēršanas vadības ierīci ir iespējams ieprogrammēt un pēc vajadzības aktivizēt kādu no astoņiem dažādiem scenārijiem. Piemēram, lai varētu uzart apgriešanās joslu tā, lai uz lauka neveidotos dziļas šķērsvagas un pēdējā vaga vienmēr paliktu sekla, ir jāveic tikai viena kustība. Vai arī: lai veidotos optimāls arums jebkādos apstākļos, arkla hidraulisko sagāzuma regulēšanu katrā pusē ir iespējams veikt neatkarīgi vienu no otra.

Juwel 8i modeli, tāpat kā lielo Juwel 10, var ērti transportēt pa ceļu, jo tam ir universālais Uni ritenis un nav jāatvieno augšējā atsaite. Tāpēc nav nepieciešams atrasties starp traktoru un arklu, un tas paaugstina drošības un komforta līmeni. Lai brauktu pa ceļu, rāmja pagriešanas hidrocilindrā ir samazināts spiediens, šādi kompensējot ceļa nelīdzenumus.

Jauno Juwel 8i varēs iegādāties, sākot ar 2022. gada martu.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...