Menu




Claas modernizējis Nexos traktorus

Ziņas 27.01.2022   

Claas modernizējis Nexos traktorus

Claas ieviesis V pakāpes emisiju standartu šauro versiju un specializēto traktoru segmentā. Jaunākās paaudzes Nexos sērijas uzlabojumi ir arī jauna transmisija, jauna kabīne ar līdzenu grīdu, jauns dizains un jauni modeļi. Turklāt šauro versiju segmentā tagad pieejamas arī tās funkcijas un Maxi Care opcijas, kādas ir Claas lielajiem traktoriem.

Tagad modeļa sērijām ir jauni nosaukumi. Nexos sērijas VE, VL un F ar platumiem 1,0 m, 1,25 m un 1,45 m ir aizstātas ar attiecīgi tāda paša ārējā platuma modeļu sērijām S, M un L. Jaunie sērijas papildinājumi ir Nexos XL ar ārējo platumu 1,55 metri, kā arī šaurākie, platformas tipa 1,25 metru Nexos MD un 1,45 metru Nexos LD, kas paredzēti augļu dārziem. Nexos MD un LD ir pieejami tikai bez kabīnes, savukārt kabīne kā izvēles opcija ir pieejama Nexos L un XL.

Augstākās klases Nexos 260 kabīnes tipa modelis pieejams arī sērijām S, M, L un XL – tas šobrīd ir viens no jaudīgākajiem šaurās versijas traktoriem tirgū. Nexos S, M un L sērijā ir pieci modeļi ar maksimālo dzinēja jaudu diapazonā no 75 līdz 120 ZS (Nexos XL: četri tipi no 85 līdz 120 ZS). Nexos MD un Nexos LD ir četri modeļi ar jaudu diapazonā no 75 līdz 103 ZS. Jaunajam 3,6 l četru cilindru FPT dzinējam ir V pakāpes SCR izplūdes gāzu pēcapstrādes sistēma un 600 stundu eļļas maiņas intervāls.

Kāpjot iekšā sešu statņu kabīnē, pirmais, ko pamanīsit, ir līdzenā kabīnes grīda – tajā ir maksimāli palielināta vieta kājām un ērtāka iekāpšana un izkāpšana. Pārveidojot īpaša uzmanība ir tikusi pievērsta zonai pa labi no operatora – tā tagad ir racionālāka.

Pārkonfigurētajam jumtam var uzstādīt līdz pat astoņiem papildu darba lukturiem, un tagad ir iespējams izvēlēties ne tikai halogēna, bet arī LED lukturus. Jaunajai Powershift transmisijai ir pieci pārnesumi un ECO 40 km/h pie 1700 apgr./min. Maxi Care pakotnes ar garantijas pagarinājumu un servisa pakotnes nodrošina, ka kopējās ekspluatācijas izmaksas ir paredzamas.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...