Menu




Kuhn uzņēmumam labs gads

Ziņas 31.01.2022   

Kuhn uzņēmumam labs gads

Lauksaimniecības tehnikas ražotāja Kuhn Group neto apgrozījums pagājušajā gadā palielinājās par 20,5% no 1,06 miljardiem eiro 2020. gadā līdz 1,27 miljardiem eiro 2021. gadā. Pieprasījums pēc uzņēmuma produktiem bija augsts visos galvenajos reģionos.

Pieaugumu veicināja augsti lauksaimnieku ienākumi, dažādas valdību atbalsta programmas, kopumā labvēlīgi laika apstākļi un zemais tirgotāju krājumu līmenis, kas mudināja laicīgi veikt pasūtījumus.

Kuhn apgrozījuma pieaugumu veicināja arī lielāks pieprasījums pēc produktīvākām mašīnām. Šis pieaugums bija īpaši izteikts Ziemeļamerikā un Eiropā. Uzņēmumam izdevās tikt galā ar piegādes ķēžu un loģistikas problēmām, taču piesaistīt papildu kvalificētus darbiniekus, lai tiktu galā ar visiem pasūtījumiem bija sarežģīti, īpaši ASV. Neskatoties uz to, Kuhn Group darbinieku skaits pasaulē pieauga no 5194 cilvēkiem 2020. gadā līdz 5832 darbiniekiem pagājušajā gadā.

Raugoties nākotnē, uzņēmums paredz, ka pieprasījums pēc lauksaimniecības mašīnām nedaudz samazināsies, īpaši Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā. Grūtības piegādes ķēdēs un loģistikā saglabāsies dažus nākamos mēnešus, un augstais pasūtījumu skaits 2021. gada beigās nozīmē, ka ražošanas jaudas joprojām būs intensīvi noslogotas, īpaši šī gada pirmajā pusē. Neskatoties uz augstākām materiālu un darbaspēka izmaksām, Kuhn sagaida, ka šogad pārdošanas apjomi nedaudz pieaugs, un peļņas rādītāji visticamāk saglabāsies divciparu skaitļos.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...