Menu




BouMatic slaukšanas roboti Latvijā

Ziņas 07.02.2022   

BouMatic slaukšanas roboti Latvijā

Amerikas ražotāja BouMatic automatizētās slaukšanas robotus Gemini tagad Latvijā pārstāv lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības uzņēmums Dotnuva Baltic.

Gemini roboti ir izveidoti, izmantojot ražotāja vairāk nekā 80 gadu pieredzi slaukšanas praksē.

BouMatic izveidotā un patentētā robota manipulatora roka, pievieno slaukšanas kausus pupiem govij no aizmugures, starp govs pakaļkājām. 3D kamera ar time-of-flight tehnoloģiju, ļauj precīzi noteikt tesmeņa katra pupa novietojumu. Šī sistēma pilnībā izmanto uz govi orientētu pieeju automatizētai slaukšanai un nodrošina papildu priekšrocības dzīvnieku komfortam, pašas sistēmas aizsardzībai un ilgmūžībai. Govs ir relaksēta un bez sānu manipulatora radītā vizuālā traucējuma un diskomforta, ļaujot viņu slaukt saudzīgi, ātri un pilnīgi.

Gemini viena vai divu boksu slaukšanas robots ir pilnīgi autonoms un darbam gatavs modulis, kuru var ātri uzstādīt jebkura tipa jau esošajā vai jaunbūvējamā fermā. Tam ir efektīva, neliela platība, integrēta mašīntelpa ar vakuuma sistēmu un piena kvalitātes kontroli. Boksam ir iespēja darboties kā ganāmpulka maršrutēšanas vārtiem.

BouMatic Robotic Interface vadības programmatūra ļauj 100% kontrolēt slaukšanas procesu no jebkuras pieejamās viedierīces.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...