Menu




Sekmīgs gads CNH Industrial koncernam

Ziņas 09.02.2022   

Sekmīgs gads CNH Industrial koncernam

Visā nozarē novērotais pieaugošais pieprasījums pēc jauniem traktoriem un kombainiem palīdzēja arī CNH Industrial lauksaimniecības nodaļai (Case IH, New Holland, Steyr) pagājušajā gadā palielināt neto apgrozījumu par trešdaļu, līdz 14,7 miljardiem ASV dolāru (10,9 miljardi ASV dolāru 2020. gadā).

Tirgus rādītāji pērn pieauga visos reģionos. Traktoriem ar jaudu līdz 140 ZS pārdošana Ziemeļamerikā palielinājās par 10%, bet traktoriem virs 140 ZS un kombainiem 2021. gadā tirgus palielinājās par 25%. Eiropā pieprasījums pēc traktoriem un kombainiem pieauga attiecīgi par 16% un 17%. Traktoru un kombainu tirgus pieauga arī Dienvidamerikā (attiecīgi +22% un +19%) un pārējā pasaulē (traktori +15%, kombaini +19%).

Koncerna CNH Industrial lauksaimniecības nodaļas 2021. gada pozitīvos rezultātus veicināja spēcīgi pēdējie trīs mēneši. Neto apgrozījuma pieaugums par 21% līdz 4,1 miljardam USD (3,4 miljardi USD 2020. gada 4. ceturksnī). "Ceturtajā ceturksnī mēs pārspējām cerēto. Pārvaldot piegādes ķēdi, jo īpaši mikroshēmu trūkumu, labāk nekā gaidītsun, lai gan šis spiediens, visticamāk, turpināsies, mūsu komandas spēs to pārvarēt," komentē CNH Industrial izpilddirektors Skots Vīns.

Ja lauksaimniecības rezultātus pieskaita būvniecībai, komerciālajiem un speciālajiem transportlīdzekļiem, spēka piedziņām un finanšu pakalpojumiem, CNH Industrial konsolidētie ieņēmumi 33,4 miljardu ASV dolāru apmērā sastāda pieaugumu par 28%, salīdzinājumā ar 2020. gadu. Uzņēmums joprojām ir pozitīvi noskaņots un prognozē neto apgrozījuma pieaugumu par 10–14%. gadā.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...