Menu




Valtra N155 strādā tuksnešu rallijā

Ziņas 17.02.2022   

Valtra N155 strādā tuksnešu rallijā


Valtra traktori tiek slavēti par sniegumu aukstā laikā, taču Ancroft Tractors piegādātais melnais modelis šobrīd bauda daudz siltākus apstākļus Saūda Arābijas tuksnesī, kur šajā nedēļas nogalē norisinās Extreme-E čempionāta otrais posms.

Valtra N155 ir svarīga loma Extreme-E sacīkstēs, kur par čempiontitulu cīnās divi desmiti elektrisko apvidus auto ar autosportā labi pazīstamiem pilotiem pie stūres.

Valtra traktors ir aprīkots ar vairākām vinčām un frontālo iekrāvēju. Tam ir daudz darba sarežģītajā apvidū - jāveic akmeņu kraušanu, sacīkšu automašīnu akumulatoru uzlādēšanai paredzēto ģeneratoru vilkšana un citi darbi.

Extreme-E sērija veidota lai demonstrētu zemu oglekļa emisiju transportlīdzekļu veiktspēju un priekšrocības, balstoties uz īpaši būvētiem sacīkšu elektroauto, kas sacenšas eksotiskās un grūti sasniedzamās vietās. Pirmās šāda veida sacensības tika organizētas pagājušajā gadā. Čempionātā piedalās automobiļi, kuru pamatā ir pilnībā elektrisks SUV ar nosaukumu Odyssey 21. Tam ir 550 ZS (400 kW) maksimālā jauda, kas 1,7 t smagajam transportlīdzeklim nodrošina paātrinājumu 0 – 100 km/h 4,5 sekundēs pie slīpuma līdz 130%.

Traktors aprīkots ar 650/65 R38 un 540/65 R28 Maxam dubultriepām.

Šīs sezonas sacensību kalendārs sākās Apvienotās Karalistes dienvidu krastā Dorsetā tieši pirms Ziemassvētkiem. Atlikušie posmi notiks Sardīnijas salā Itālijā (maijā), Čīlē septembrī un Urugvajā novembrī. Viena sacensību norises vieta jūlijā vēl nav atklāta, taču jebkurā gadījumā, Somijā ražotais traktors gada beigās noteikti būs kļuvis par pieredzes bagātu ceļotāju.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...