Menu




Ponsse jaunās paaudzes harvestera galva H8

Ziņas 14.03.2022   

Ponsse jaunās paaudzes harvestera galva H8


Pilnībā uzlabotā un modernizētā Ponsse H8 harvestera galva piedāvā jaudīgu padevi, stingru satvērienu un izturīgu konstrukciju.

Jaunās galvas īpatnība ir tā dēvētā Active Speed ​​funkcija, kas paredzēta, lai vēl vairāk palielinātu harvestera veiktspēju. Izmantojot Active Speed, harvestera galvas darba ātrumu var regulēt atkarībā no koku sugas un stumbra diametra.

Kā norāda ražotājs, H8 harvestera galva, kas aprīkota ar šo jauno funkciju, darbojas vienmērīgi un produktīvi visiem stumbra diametriem. Jaunā galva ir īpaši piemērota lielu koku novākšanai.

“Kopā ar klientiem esam aktīvi attīstījuši savu harvestera galvu klāstu. Daudzi klienti strādā sarežģītos apstākļos, tāpēc viņu attīstības idejas sniedz mums vislabāko iespējamo atgriezenisko saiti produktu attīstībai. Jaunā H8 harvestera galva ir ideāli piemērota lielu koku apstrādei,” stāsta Janne Loponena, harvestera galvu produktu vadītāja.

Jauno harvestera galvu var uzstādīt uz Ponsse Ergo un Bear modeļiem. Harvestera galvas konstrukcija ir veidota tā, lai tā būtu viegli kopjama, un rāmis ir veidots tā, lai tas būtu vēl izturīgāks. Jaudīga padeve apvienojumā ar ģeometriju, kas stingri atbalsta lielākus stumbrus uz padeves veltņiem, garantē augstu produktivitāti un degvielas ekonomiju.

Ponsse izstrādātās Opti vadības sistēmas automātiskās funkcijas kontrolē padeves ātrumu un zāģa kustību, atbilstoši koka diametram, un nodrošina ātru un precīzu zāģēšanu.

Visas Ponsse harvesteru galvas tiek ražotas un projektētas Ponsse rūpnīcā Vieremā, Somijā. Ražošanas process ir ļoti automatizēts, garantējot augstu kvalitātes līmeni un mērījumu precizitāti.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...