Menu




Kuhn mainīgas kameras prese ar plēves ietīšanu

Ziņas 15.03.2022   

Kuhn mainīgas kameras prese ar plēves ietīšanu

Jaunā Kuhn prese VBP 3165 apvieno mainīgas kameras preses elastību ar plēves ietīšanu. Tādējādi tā ir ātrāka un ekonomiskāka, jo uzlabo rituļu kvalitāti un samazina plēves izmaksas.

Divu plēves ruļļu ietīšanas sistēma sastāv no diviem 750 mm ietinamās plēves ruļļiem, un ražotājs norāda, ka patentētais plēves aplikators palīdz samazināt nepieciešamās plēves daudzumu līdz pat 37%, salīdzinot ar tradicionālo ietīšanas sistēmu.

Citas plēves ietīšanas priekšrocības ietver stingrākas, kompaktākas ķīpas izveidošanu ar labāku aizsardzību visā apkārtmērā. Ķīpu forma ir arī pielāgota, lai atvieglotu to apstrādi un uzglabāšanu, un atšķirībā no fiksētas kameras preses, jauno VBP 3165 var izmantot dažādām lopbarībām dažādos apstākļos.

Izmantojot šo ietīšanas metodi, barojot nav nepieciešams atdalīt plēvi un tīklu. “Ķīpas ir vieglāk attīt pat sala periodos, jo skābbarība nesavācas starp plēvēm,” skaidro Kuhn presēšanas speciālists Tomass Ferāns. "Tas nozīmē, ka,iztinot lopbarību, barība netiek zaudēta."





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...