Menu




Pöttinger atjaunina Terrasem sējmašīnas

Ziņas 23.03.2022   

Pöttinger atjaunina Terrasem sējmašīnas


Austrijas uzņēmums Pöttinger turpina modernizēt savas Terrasem sējmašīnas, ieviešot 8 un 9 m darba platuma modeļus Terrasem V 8000 un Terrasem V 9000, kas aizstāj līdzšinējos C8 un C9.

Sējmašīnas ar šādu darba platumu var sasniegt ātrumu līdz 12 km/h. Modernizētās Terrasem pneimatiskās sējmašīnas tagad ne tikai apvieno augsnes apstrādi, blīvēšanu, mēslojuma iestrādi un sēšanu vienā mašīnā, bet arī var vienlaicīgi ievietot trīs sēklu komponentus dažādos dziļumos.

Visi augsnes apstrādes instrumenti ir nostiprināti ar slēgtiem gultņiem. Disku ecēšas kā vadošais augsnes apstrādes rīks ir piemērotas lietošanai dažādos augsnes tipos un apstākļos.

Atgādinām, ka sējmašīnu modeļu nosaukumi ir mainījušies. Atjauninātie modeļi ir kodēti ar tādu pašu burtu un ciparu kombināciju kā mazāka darba platuma mašīnas: salokāmas – burts V, augsnes apstrādes diski – D, mēslojuma iestrādes sistēma – Z, bet cipari norāda mašīnas darba platumu milimetros.

Standartā ir divas dozēšanas sistēmas, un abu modeļu sēklu tvertnes tilpums ir 5600 litru. Sējas norma (1,5 – 420 kg) tiek regulēta no traktora kabīnes. Jaunie Terrasem modeļi ir savietojami ar Agrirouter informācijas apmaiņas sistēmu, kas nodrošina zemākas izmaksas un augstāku efektivitāti.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...