Menu




Pöttinger pirmais lentes vālotājs

Ziņas 22.04.2022   

Pöttinger pirmais lentes vālotājs

Jaunais Pöttinger Mergento VT 9220 lentes tipa vālotājs paredzēts saudzīgam darbam ar visdažādākajām kultūrām – no zāles līdz salmiem un tas var veidot vālu centrā, pa kreisi vai pa labi. Pöttinger pirmais lentes vālotājs var arī radīt divus atsevišķus vālus un pat īsu laiku darboties kā lopbarības iekrāvējs.

Mergento VT 9220 darba platums ir 9,2 m centrālajai savākšanai un 8,7 m, vālojot uz sāniem. Materiālu paceļ sešu rindu savācējs. Izciļņa sliede liek zariem ievilkties tieši pirms lentes, un par 120 mm augstāks pārneses punkts ļauj materiālam brīvi nokrist uz konveijera lentes.

Ražotājs apgalvo, ka konveijera bloks nodrošina drošu darbību nogāzēs un ar īsu zāli, bet katras lentes centrālā šarnīra montāža nodrošina vienmērīgu svara sadalījumu un ir pamats 3D zemes izsekojamībai.

Izlices konstrukcija ar trim hidrauliskajiem cilindriem ātri reaģē uz jebkādiem zemes nelīdzenumiem. Vertikālā kustība ir no +475 mm līdz -195 mm vāla centrā, savukārt sānu sasvērums ir no +30 līdz -13 grādiem. Slīpums braukšanas virzienā var virzīties no +11,5 līdz -0 grādiem.

Lenšu automātiska ieslēgšana un izslēgšana apgriešanās joslā nodrošina kārtīgu vāla sākšanu un nobeigšanu, kā arī ietaupa laiku, jo nav nepieciešams tās iztukšot katra piegājiena beigās. Aiztures laiks lenšu ieslēgšanai un izslēgšanai, griešanās virziens un katras lentes pozīcija tiek iestatīta traktora kabīnes terminālī.

Mergento būšot pieejams šī gada rudenī.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...