Menu




Massey Ferguson paplašina 3. sērijas piedāvājumu

Ziņas 28.04.2022   

Massey Ferguson paplašina 3. sērijas piedāvājumu


Massey Ferguson 3. sērijas pieciem modeļiem (75 – 120 ZS) tagad ir pieejams īpašs aprīkojums, kas ietver jaunu 30F/15R 40 km/h Eco pārnesumkārbu un dažādu variantu kabīnes.

Jaunā sērija aizstāj iepriekšējo 3700. sēriju, bet transmisijas izvēle tagad ir no 12F/12R pilnībā mehāniskas pārnesumkārbas līdz 24F/24R ar PowerShuttle un Speedshift 75 ZS modelim. Bāzes transmisija četriem lielākajiem 85 ZS, 95 ZS, 105 ZS un 120 ZS modeļiem ir 15F/15R (papildu mehāniskais sadalītājs palielina attiecību līdz 30F/15R).

Jaunie traktori tiek aprīkoti ar V pakāpei atbilstošiem četrcilindru FPT dzinējiem – 3,4 litru versija 75 ZS modelim un 3,6 litru agregāts četriem lielākajiem modeļiem. Par izmešu tīrību četros lielākajos modeļos rūpējas SCR un DOC. Standarta degvielas tvertnes tilpums ir 75 litri, ar lielāku 100 litru iespēju.

Akumulatora pārvietošana uz jaunu pozīciju radiatora priekšā ir radījusi vairāk telpas kabīnē. Ir arī vairāk vietas galvai, augstāks sēdekļa stāvoklis un atjaunināts sēdeklis ar pneimatisko balstiekārtu.

Arī mērinstrumentu panelis ir jauns. Displeja ekrāns atrodas starp analogo apgriezienu skalu kreisajā pusē un degvielas un temperatūras mērierīcēm labajā pusē. Displeja ekrānu var iestatīt, lai parādītu plašu darbības informāciju, piemēram, jūgvārpstas apgriezienus, degvielas patēriņu, dzesēšanas šķidruma un eļļas temperatūru, kā arī dzinēja apgriezienu datus.

Jaunie modeļi ir pieejami ar Essential vai Efficient specifikāciju pakotnēm. Essential modeļi ir aprīkoti ar mehānisko transmisiju, 93 l/min hidraulisko sistēmu un mehānisko uzkares vadību (elektriskā uzkaes vadība pēc izvēles).

Efficient komplektācijā ietilpst 120 l/min hidrauliskā sistēma, elektriskā uzkares vadība, PowerShuttle un Speedshift transmisija, kā arī daudzfunkciju kursorsvira un četri elektrohidrauliskie izvadi. Papildu iespējās ietilpst Cat IV kabīnes filtrēšana, kursorsviras vadība aizmugurējai uzkarei, kā arī priekšējā uzkare/jūgvārpsta un frontālā iekrāvēja pakete.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...