Menu




Avant 600. sērijai jauni modeļi

Ziņas 10.05.2022   

Avant 600. sērijai jauni modeļi


Uzņēmums Avant Tecno prezentējis jaunus kompakto iekrāvēju modeļus 645i (1,62 t) un 650i (1,63 t). Galvenais jaunums ir papildu jauda un griezes moments, ko nodrošina Kubota (44 ZS) četrcilindru V pakāpes dzinējs, bet iekrāvēju izmēri un celtspēja ir līdzīga esošajām 600. sērijas mašīnām.

Avant 630, 635 un 640, kas aprīkoti ar Kubota (26 ZS) trīscilindru dzinējiem, joprojām būs pieejami. Abiem jaunpienācējiem ir tāds pats dzinējs kā 700. sērijas modeļiem. Somijas ražotājs to ir iebūvējis divu jauno 600. sērijas modeļu rāmī un tos sauc par jaudīgākajiem un kompaktākajiem iekrāvējiem savā klasē.

Par izmešu attīrīšanu rūpējas oksidācijas katalizators un daļiņu filtrs – bez AdBlue. Hidrostatiskā transmisija ar hidromotoru uz katra riteņa būs pazīstama visiem Avant operatoriem. 645i ir aprīkots ar viena ātruma motoriem (maksimālais ātrums 13 km/h), savukārt 650i divu ātrumu motori ļauj sasniegt maksimālo ātrumu 25 km/h.

Standarta modeļi ir aprīkoti ar ROPS/FOPS drošības struktūru. Kabīnes izvēle ietver jauno GT – plašāku versiju, kurai ir lieli logi un ko var aprīkot ar gaisa kondicionētāju, Bluetooth radio un pneimatisko sēdekli.

Liela daļa citu specifikāciju, piemēram, šarnīrveida stūres iekārta, ir tāda pati kā citiem 600. sērijas modeļiem. Tāda ir arī teleskopiskā izlice (maksimālais pacelšanas augstums 2,84 m) un hidrauliskā izlices pašizlīdzināšanas sistēma.

Papildu hidraulikas maksimālā eļļas plūsma ir 75 l/min, un abi iekrāvēji var darbināt gandrīz visus uzņēmuma piedāvātos vairāk nekā 200 darba agregātus. Tāpat kā citiem 600. sērijas modeļiem, arī 645i un 650i ir ātrās stiprināšanas plāksnes. Pieejama arī stiprinājuma tapu hidrauliskā bloķēšana.

Jauno iekrāvēju ražošana tiks uzsākta šoruden.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...