Menu




Case IH Luxxum modernizācija

Ziņas 07.06.2022   

Case IH Luxxum modernizācija

Trīs universālie Case IH Luxxum modeļi, kas paredzēti vidēja lieluma lopkopības un jaukta tipa saimniecībām un nodrošina 101, 110 un 117 ZS jaudu, tagad piedāvā vēl labāku veiktspēju, vienlaikus izpildot jaunākos V pakāpes emisiju noteikumus.

Joprojām pārī ar ActiveDrive 4 vienmērīgi pārslēdzamo pusautomātisko pārnesumkārbu jaunais FPT četrcilindru dzinējs nodrošina lielāku jaudu un lielāku efektivitāti. F5 dzinējam tagad ir 3,6 litru daba tilpums, taču tas aizņem tikpat daudz vietas kā iepriekšējais dzinējs, kas ļauj saglabāt Luxxum kompaktos izmērus. Jaunajam dzinējam ir vairākas veiktspējas priekšrocības, tostarp palielināta jauda apgriezienu diapazona apakšējā daļā un līdz pat 5% augstāks griezes momenta līmenis. Maksimālais griezes moments tagad tiek sasniegts pie zemākiem dzinēja apgriezieniem 1300 apgr./min, kas uzlabo slodzes reakciju un uzsākšanas spēju pie lielas slodzes.

Jaunie Luxxum traktori iegūst arī jaunu izplūdes gāzu pēcapstrādes sistēmu ar bezapkopes risinājumu “Compact HI-eSCR2”. Lai atbilstu V pakāpes prasībām, tajā ir integrēts dīzeļdegvielas oksidācijas katalizators (DOC), makrodaļiņu filtrs, kuram nav nepieciešama apkope, un selektīvā katalizatora reducēšanas (SCR) vienība.

Dzinēja zemais izplūdes gāzu recirkulācijas līmenis palīdz optimizēt sadegšanu, vienlaikus samazinot SCR sistēmu vienā kompaktā iekārtā, kas atrodas zem pārsega. Rezultātā operatora redzamība uz priekšu netiek ietekmēta. Compact HI-eSCR2 pēcapstrādes sistēmai nav nepieciešama apkope, kas nozīmē, ka visa dzīves cikla laikā nav nepieciešama sastāvdaļu nomaiņa vai mehāniskā tīrīšana.

Luxxum Stage V traktori tagad ir aprīkoti ar dažām jaunām iespējām. Papildaprīkojumā pieejama ādas stūre un paklājs uz kabīnes grīdas, kā tas ir lielākajiem brāļiem, kā arī divi jauni darba lukturi, palielinot kopējo skaitu līdz desmit.

Kā universālam traktoram, frontālā iekrāvēja darbība Luxxum īpašniekiem ir ļoti svarīga. Jaunajām mašīnām ir elektrohidrauliska kursorsvira, kas paātrina darba ātrumu. Tā apvieno frontālā iekrāvēja vadības ierīces ar transmisijas vadības ierīcēm, tāpēc nav nepieciešams pārslēgties starp Multicontroller un kursorsviru.

Kursorsvira darbojas ar jaunajiem L sērijas frontālajiem iekrāvējiem, kam ir pieejamas dažādas versijas. "A" sērija ir funkcionāls, vienkāršs, uzticams un ekonomisks produkts, savukārt "U" sērija ir ideāli piemērota ikdienas pārvietošanas uzdevumiem. “T” klāsts ir paredzēts intensīvam apstrādes darbam. Pieejams arī plašs pievienojamo darbarīku klāsts.

Jaunie traktori un iekrāvēji tagad ir pieejami pie Case IH izplatītājiem visā Eiropā.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...