Menu




Case IH laiž klajā HD Pro preses

Ziņas 28.06.2022   

Case IH laiž klajā HD Pro preses

Jaunās Case IH preses RB HD Pro ir paredzēts lielākām lopkopības saimniecībām un darbuzņēmējiem, lai ražotu lielāka blīvuma ķīpas visdažādākajās kultūrās, sākot no mitras skābbarības līdz sausiem salmiem.

Case IH mainīgās kameras rituļu prešu klāstu papildina divi modeļi: RB 456HD Pro (1,2 m platas ķīpas diametrā no 90 cm līdz 1,65 m) un RB 466HD Pro (1,2 m platas ķīpas, bet diametrs no 90 cm līdz 1,9 m). Katram izmēram ir trīs rotora opcijas: padeves rotors, 13 griezējnaži vai 25 griezējnaži, kopā veidojot sešus modeļus.

Prese aprīkota ar lieljaudas komponentiem un mazāk kustīgajām detaļām, tai ir pilnībā pārveidota ķīpu kameras un lentes trajektorija lai varētu veidot blīvākus un lielākus rituļus. Izturīgāka pārnesumkārba un piedziņas sistēma palielina sarāžoto ķīpu skaitu stundā (ķīpu izmēru, aptinumu un blīvuma spiedienu var iestatīt vienā ekrāna lapā kabīnē).

"Dažviet esam vienkāršojuši lietas, lai veicinātu uzticamību un apkopi, piemēram, samazinājuši piedziņas ķēžu un ruļļu skaitu," komentē Mihals Jankovskis, Case IH produktu mārketinga vadītājs.

Pateicoties jaunajiem neslīdošajiem dubultpiedziņas ruļļiem un plašam nažu komplektu klāstam, ko var izvēlēties no kabīnes, jaunās ķīpu preses var strādāt ar visu – sākot no salmiem un siena līdz skābbarībai dažādos pļaušanas garumos. Īpaši plata diametra rotors palīdz novērst aizsprostojumus, savukārt jauna aktīva nolaižamā grīda nozīmē, ka visus, kas tiek cauri, var ātri apstrādāt.

Jaunās preses būs pieejamas uz 2023. gada sezonu.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...