Menu




Valtra prezentē jauno Q sēriju

Ziņas 30.06.2022   

Valtra prezentē jauno Q sēriju

Valtra 5. paaudzes modeļu klāsts tagad ir papildināts ar jauno Q sēriju, kas atrodas starp T un S sērijām. Somijā izstrādātie un ražotie Q sērijas traktori ir piemēroti lielām saimniecībām un pakalpojumu sniedzējiem, kas meklē labu sniegumu un integrētas viedās tehnoloģijas jaudas grupā no 230 līdz 305 ZS.

Q Sērijas traktori ir aprīkoti AGCO Power 7,4 litru sešcilindru dzinēju un AGCO CVT transmisiju. 7,4 litru dzinējs ir lielākais tirgū šāda izmēra traktoram. Maksimālā jauda tiek sasniegta pie zemiem dzinēja apgriezieniem (1850 apgr./min), bet maksimālais griezes moments paliek nemainīgs diapazonā no 1000 līdz 1500 apgr./min. Valtra Eco Power princips tiek piemērots visam Q sērijas klāstam, samazinot degvielas patēriņu.  Maksimālais braukšanas ātrums tiek sasniegts jau pie 1500 apgr./min.

Vadītāja komforts tiek nodrošināts, pateicoties lielai un ērtai no T sērijas aizgūtai kabīnei, kas nodrošina lielisku redzamību un amortizāciju, kā arī, pateicoties atzinības ieguvušajam SmartTouch lietotāja interfeisam.

Q sērija ir augstākās kvalitātes (quality-angliski) traktors, tādēļ klients ir pelnījis arī līdzvērtīgi augstas kvalitātes servisu. Lai nodrošinātu labāko traktora pieredzi, esam ieviesuši sertificēšanas programmu tieši Q sērijas izplatītājiem”, komentē tirdzniecības direktors Matti Tītinesn.

Q sērijas sertificētie izplatītāji piedāvās 100% attālināto traktora uzraudzības sistēmu, izmantojot jaunākās attālinātās diagnostikas iespējas un laicīgi plānotos servisa apmeklējumus. Pie jaunas tehnikas nodošanas, īpaša uzmanība tiks pievērsta tam, vai klienta jaunā Q sērija sader ar attiecīgo agregātu un vai strādā visas viedās saimniekošanas iespējas.

Q pašmasa ir 9,2 tonnas, bet pilnā masa ir 16 t, kas nodrošina lielu kravnesību. Q Sērija ir kompakta, tai ir zems kopējais augstums, bet gara riteņu bāze. Tādēļ gravitācijas centrs ir zemu, kas padara to īpaši stabilu. Aires piekare kombinācijā ar garo riteņu bāzi palielina traktora vilkšanas jaudu un samazina jaudas pārlēcienus. Gan kabīnei gan priekšējai piekarei ir gaisa amortizācija un tās ir sinhronizētas, lai nodrošinātu līdzenu braukšanu jebkurā vidē un jebkādā temperatūrā.

Q Sērijas traktors iederēsies jebkura darbā, pateicoties Valtra Connect advancētajai telemetrijai un vienkāršajai uzdevumu pārraudzīšanai, nodrošinot vienmērīgu FMIS un Agrirouter integrāciju. Visas viedo tehnoloģiju opcijas Q sērijā tiek vadītas pavisam vienkārši no SmartTouch lietotāja interfeisa. Uzdevumi var tikt sašķiroti tā, lai to uzsākšana prasītu tikai dažus pieskārienus ekrānam, turklāt ar ISOBUS opciju uzdevumus var paveikt ar efektīvāko un akurātāko rezultātu. Kombinācijā ar Auto U-pilot, SmartTurn Q sērijas iespējas tiek paceltas augstākā līmenī. Ar SmartTurn lauka pārvaldīšana kļūst pilnībā automatizēta, ļaujot traktora vadītājam fokusēties uz agregātu un veicamo darbu. Vadītājs var izvēlēties starp automātiskiem apgriešanās veidiem lai samazinātu augsnes sablīvēšanos un palielinātu ātrumu un efektivitāti.

Q sērijas ražošana tiks uzsākta 2022.gada rudenī un pirmie traktori tiks piegādāti klientiem jau no oktobra.

MODEĻI

 

DZINĒJS

STD

BOOST

Tips

ZS

Nm​

ZS​

kW

Nm​

Q225​

74 LFTN-D5 ​

230​

1000

250​

184

1100​

Q245​

245​

1100​

265​

195

1200​

Q265​

265​

1200​

290​

213

1280​

Q285​

285​

1280​

305​

224

1280​

Q305​

305​

1280​

305​

224

1280​



 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...