Menu




Pöttinger pļaujmašīna ar sekciju kontroli

Ziņas 04.07.2022   

Pöttinger pļaujmašīna ar sekciju kontroli

Jaunā Pöttinger Novacat V10000 ir pirmā šā ražotāja pļaujmašīna ar sekciju kontroli, lai atkarībā no GPS pozīcijas lauka galā automātiski paceltu un nolaistu atsevišķas pļaujmašīnas. Novacat V10000 maksimālais darba platums 10,02 m ir tāds pats kā aizejošajam modelim Novacat A10.

Novacat V10000 ir uzlabota elektronika un hidraulika, kā arī integrēta hidrauliskā sānu pārbīde. Tādējādi, strādājot nogāzēs un lauka stūros, pļāvējs var pārvietoties līdz pat 370 mm katrā pusē. Standarta vadības sistēma spēj nodrošināt ISOBUS. Papildaprīkojumā pieejamā vadības sistēma ļauj izmantojot ISOBUS traktora termināli vai jauno trešās paaudzes Power control, Expert 75 vai CCI1200 termināli.

Novacat V10000 var aprīkot ar Collector šķērskonveijera lenti un Cross Flow aprīkojumu vālu sapludināšanai.

Visas funkcijas, piemēram, individuālā pļaujmašīnas pacelšana, darba platuma regulēšana, sānu aizsarga nolocīšana un transportēšanas bloķēšana, tiek kontrolētas tieši, un dažas ir integrētas automātiskajās funkciju secībās. Iespējas ietver automātisku zemes spiediena pielāgošanu darba platumam un automātisku slīpuma sistēmu. Tas automātiski pārslēdz pļāvējus, lai strādājot nogāzēs, nepaliktu nenopļautas joslas.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...