Menu




Agritech uzsāk oficiālu sadarbību ar MacDon

Ziņas 19.08.2022   

Agritech uzsāk oficiālu sadarbību ar MacDon


Agritech SIA informē, ka ir uzsācis oficiālu sadarbību ar kombainu hederu ražotāju MacDon un 2023. gada sezonai uzņēmuma piedāvājumā būs pieejami arī MacDon Draper tipa hederi.

2021. gada nogalē New Holland Agriculture izziņoja jaunu stratēģisku partnerību ar vienu no lielākajiem kombainu hederu ražotājiem MacDon Industries Ltd. Jaunie apvienoto zīmolu hederi papildinās New Holland kombainu hederu piedāvājumu.

Saskaņā ar šo līgumu MacDon izplatīs pilnu klāstu kombainu Draper tipa hederu ar New Holland izplatītāju starpniecību visā pasaulē, izņemot Dienvidameriku, sākot no 2023. gada sezonas.

“Kopš New Holland laida klajā Twin Rotor kombainu 1975. gadā, mūsu uzņēmums vienmēr ir koncentrējies uz augstākās graudu kvalitātes un maksimāli samazinātu graudu zudumu nodrošināšanu,” norāda New Holland Agriculture zīmola prezidents Karlo Lambro. “Apvienojot New Holland visā pasaulē augsti novērtētās kombainu līnijas jaudu un izplatītāju tīklu ar MacDon izcilo pieredzi kombainu Draper tipa hederu ražošanā un pašiem produktiem, mēs kopā piedāvāsim klasē vislabāko ražas novākšanas produktu klāstu gan mūsu izplatītājiem, gan klientiem.”

Jaunie apvienoto zīmolu hederi papildinās New Holland plašo kombainu hederu piedāvājumu. New Holland Varifeed graudu hederu un CornMaster kukurūzas hederu ražošana tiks turpināta, ļaujot zīmolam nodrošināt labākos un piemērotākos risinājumus ražas novākšanas jomā visiem klientiem.

Ražas novākšanas produktu līnijas vadītājs Larss Skjoldagers Serensens stāsta: “New Holland un MacDon ir iekarojuši stabilas pozīcijas kā līderi savās ražas novākšanas procesa jomās. Abu zīmolu pieredzes apvienošana sniegs iespēju būtiski uzlabot mūsu klientu darbības efektivitāti laukā un samazināt ekspluatācijas izdevumus. Šī partnerība ir vislabākais scenārijs abiem zīmoliem, mūsu izplatītājiem un, pats galvenais, mūsu klientiem.”

Kanādas pilsētā Manitobā bāzētais uzņēmums MacDon ražo augstas veiktspējas ražas novākšanas aprīkojumu nu jau vairāk nekā 70 gadu. New Holland un MacDon vieno vēlme palīdzēt lauksaimniekiem un darbuzņēmējiem maksimāli efektīvi novākt ražu, nodrošinot pasauli ar pārtiku. MacDon turpinās ražot un izplatīt savu kombainu Draper tipa hederu klāstu ar MacDon zīmola marķējumu visiem saviem izplatītājiem un klientiem, kas izmanto lielāko kombainu ražotāju tehniku.

 





gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Avesco pārņem Magni teleskopisko iekrāvēju izplatīšanu Latvijā

Industriālās tehnikas pārdošanas un servisa pakalpojumu uzņē...

Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...