Menu




Jauna Kverneland pļaujmašīna

Ziņas 23.08.2022   

Jauna Kverneland pļaujmašīna

Kverneland paplašina savu piedāvājumu pļaujmašīnu segmentā ar divām jaunām trīskāršo pļaujmašīnu kombinācijām ar kondicionieri. Tās ir divas 8,75 m kombinācijas ar inovatīvo QuattroLink piekares koncepciju, kas īpaši izstrādāta garām produktīvām darba dienām.

Kverneland 5387 MT pamatā ir 3300. sērijas platforma, un tajā ir iekļautas vispāratzītas funkcijas, piemēram, QuattroLink balstiekārtas koncepcija, SemiSwing tērauda zaru kondicionēšana un kondicioniera plāksnes dubultā regulēšana.

Kombinācijas sastāvā divas 3,2 m pļaušanas vienības, katra ar 8 apaļiem Kverneland diskiem. Šo modeli var darbināt ar traktoriem, sākot no 180 ZS. 5387 MT ir pieejama ar vienkāršām mehāniskām vadības ierīcēm standarta aprīkojumā vai papildu komfortu, ko nodrošina Dual Lift Control kursorsvira elektrohidrauliskai salikšanai un izlaišanai.

Kverneland 5387 MT ir pieejama arī BX versijā ar lentes vālošanas sistēmu efektīvai ražas savākšanai. Lentu apvienošana piedāvā ievērojamas iespējas uzlabot produktivitāti un produkcijas kvalitāti.

Vāla lentas ir paredzētas darbam ar lieliem ražas apjomiem, ieskaitot smagu pirmo pļāvumu skābbarībai. Ar ātrgaitas lentām, kas darbojas līdz 1500 apgr./min var pārnest lielus ražas apjomus un novietot zāli vienmērīgos, šauros vālos.

Kverneland 5387 MT BX darbina ar traktora hidraulikas izvadiem un vadības pulti, kas ir iekļauta mašīnas standartaprīkojumā. BX lenšu demontāžu var veikt mazāk nekā 15 minūtēs. Kverneland 5387 MT BX ir iespēja ātri demontēt abas BX lentas un droši novietot tās uz īpaši izstrādātiem transportēšanas ritenīšiem.

Kverneland balstiekārta QuattroLink nodrošina precīzu reljefa sekošanu un plašu darba diapazonu. Četru roku balstiekārtas koncepcija nodrošina pļaušanas iekārtai elastību, pielāgojoties nelīdzenai augsnei.

100% NonStop BreakAway sistēma nodrošina aizsardzību visā pļaujmašīnas darba platumā, ieskaitot daļu, kas ir vistuvāk traktoram. Pļāvēja iekšējai daļai nav ierobežojošu faktoru. Saskaroties ar šķērsli, pļaušanas iekārta uzreiz pārvietosies atpakaļ un uz augšu un pēc tam atgriezīsies sākotnējā pozīcijā.

Kverneland 5387 MT saliekama drošā transportēšanas pozīcijā virs 90°, lai nodrošinātu stabilu masas sadalījumu. Ārējie FlexProtect aizsargi hidrauliski salokās transportēšanas pozīcijā (papildaprīkojums), nav nepieciešams atstāt traktora kabīni. Stabilas novietošanas kājas vertikālai novietošanai saimniecībā ir standarta komplektācijā, kurām ziemas uzglabāšanas laikā ir nepieciešama minimāla vieta.

Tehniskie dati

 

Kverneland 5387 MT

Kverneland 5387 MT BX

Darba platums

8,75 m

8,75 m

Masa

2975 kg

3515 kg

Kondicioniera tips

SemiSwing tērauda zari

SemiSwing tērauda zari

Nepieciešamā traktora jauda ZS/kW

180/132

200/147









Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...