Menu




Juwel 6 papildina Lemken arklu klāstu

Ziņas 24.08.2022   

Juwel 6 papildina Lemken arklu klāstu

Lemken iepazīstina ar Juwel 7, 8 un 10 uzkarināmo maiņvērsējarklu mazāko brāli Juwel 6. No nākamā gada šis īpaši zemās iegrimes modelis aizstās EurOpal un VariOpal 5 un 6 sērijas, kas jau 25 gadus ir uzticami pavadoņi lauksaimniekiem.

Jaunais Juwel 6 ar 110 mm kārbveida sekcijas rāmi un 80 cm zemrāmja klīrensu ir pieejams versijās ar trīs līdz pieciem korpusiem.

M versija katram korpusam piedāvā četrus dažādus darba platumus, kurus var regulēt mehāniski. Juwel 6 M V ir bezpakāpju hidrauliskā darba platuma regulēšana, un hidrauliskā rāmja pagriešana ir pieejama kā papildu aprīkojums. Apvienojot to ar iQblue Connect elektronikas komplektu, agregātu var viegli pārveidot par viedo arklu ar ISOBUS vadību un savienot ar saimniecības vadības sistēmu.

Pamataprīkojumā ietilpst pārbaudītie Dural korpusi. Pieejami arī DuraMaxx korpusi, kas izgatavoti no īpaši rūdīta tērauda, ​​un tie atbilst maksimālajām prasībām attiecībā uz izturību.

Visi Lemken uzkaramie arkli ir aprīkoti ar jauno svārsta riteni, kura augstumu var regulēt bez instrumentiem ar virkni urbumu. Aizsardzībai un lielākam darba komfortam dziļuma ritenim ir uzstādīta hidrauliskā piekare.

Juwel 6 ir piemērots traktoriem ar jaudu no 70 līdz 130 ZS, un tas būs pieejams pie lauksaimniecības tehnikas tirgotājiem no 2023. gada marta.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...