Menu




Jauns Horsch kultivators 600 ZS traktoriem

Ziņas 28.09.2022   

Jauns Horsch kultivators 600 ZS traktoriem

Horsch jaunais kultivators Fortis AS ar darba platumu 6 un 7 m ir paredzēts dziļai irdināšanai un primārajai augsnes apstrādei. Agregāts ir īpaši izstrādāts 600 ZS traktoru segmentam.

Lai paplašinātu augsnes apstrādes agregātu klāstu un apmierinātu zemnieku vajadzības,Vācijas uzņēmums Horsch prezentē jaunu universālo kultivatoru Fortis AS. Iekārta var strādāt 4 līdz 30 cm dziļumā, tāpēc Fortis 6 un 7 AS ir piemēroti arī dziļai augsnes apstrādei.

Atkarībā no darba apstākļiem, lauksaimnieks var izlemt, vai apgriešanos viņš veiks atbalstoties uz veltņa vai uz šasijas. Veltni var piestiprināt pie agregāta stingri vai ar hidrauliskiem cilindriem, kas ļauj mainīt spiedienu uz veltni, ja kultivators sāk grimt augsnē, līdz ar to daļa masas tiek pārnesta uz aizmuguri un ir iespējams strādāt pat nelabvēlīgos apstākļos.

Zari ir uzstādīti četrās rindās, attālums starp tām ir 27 cm. Atkarībā no darba apstākļiem var izvēlēties vienu vai dubultus atbalsta riteņus. Hidraulisko dziļuma iestatīšanu var veikt no traktora kabīnes.

Jauno agregātu galvenā atšķirīgā iezīme ir lielais darba platums, kas ļauj apstrādāt lielas platības. Darba ātrums ir vidēji ap 12 km/h, tātad ar 6 m platu kultivatoru stundā var apstrādāt ap 6 – 7 ha, bet ar 7 m modeli attiecīgi 7 – 8 ha.

Horsch Fortis AS tirdzniecība plānota no nākamā gada.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...