Menu




Jaunais Weidemann Hoftrac 1190e

Ziņas 03.10.2022   

Jaunais Weidemann Hoftrac 1190e

Weidemann iepazīstina ar jauno 1190e – otrās paaudzes pilnībā elektrisko riteņiekrāvēju, kurš seko 2015. gadā iznākušajam priekštecim.

Kompaktajam iekrāvējam pēc izvēles pieejams kāds no trim litija jonu akumulatoriem: standartā ir 14,1 kWh, bet opcijas ir 18,7 kWh vai 23,4 kWh.

1190e uzlādes process ir iespējams ar dažādiem spraudņiem: 230 V Schuko, 400 V augstsprieguma strāvu vai wallbox. Uzlādes kabelis ir aprīkots ar vadības bloku, lai palielinātu drošību. Tas novērš uzlādes infrastruktūras pārslodzi.

Elektriskajam iekrāvējam standartā ir uzstādīts 3 kW iebūvētais lādētājs. Pēc izvēles var izvēlēties otru 3 kW iebūvēto lādētāju, lai palielinātu uzlādes jaudu līdz 6 kW, kas galvenokārt ir piemērots vidējam un lielam akumulatoram, lai panāktu ātru uzlādes laiku.

Integrētā akumulatora vadības sistēma (BMS) nodrošina ievērojami palielinātu uzlādes strāvu, uzsildīšanu līdz darba temperatūrai, īslaicīgu veiktspējas maksimumu nodrošināšanu, kā arī pastāvīgu akumulatora temperatūras uzraudzību – tas palielina akumulatora efektivitāti un izslēdz dziļu izlādi.

Mašīnā tiek izmantoti divi atsevišķi elektromotori: viens piedziņas sistēmai (6,5 kW) un viens darba hidraulikas piedziņai. Tas samazina enerģijas patēriņu, jo tā tiek izmantota tikai tad, kad tas patiešām ir nepieciešams.

Bremzes aktivizējas automātiski, ja mašīna stāv uz vietas, braukšanas virziens ir iestatīts uz neitrālu vai operators atstāj sēdekli. Tāpat stāvbremze tiek automātiski atlaista, ja mašīna tiek ieslēgta, izmantojot akseleratora pedāli. Protams, bremzi var arī manuāli aktivizēt un deaktivizēt, nospiežot slēdzi. Turklāt enerģija tiek atgūta ar bremžu sistēmu, izmantojot tā saukto rekuperāciju, kas arī pagarina kalpošanas laiku.

Nepārtrauktā eļļas daudzuma regulēšana ļauj izmantot agregātus, kas tiek darbināti, izmantojot hidraulisko nepārtraukto funkciju. Tādējādi eļļas daudzumu var regulēt individuāli attiecīgajam stiprinājumam. Tas ļauj operatoram ērti un efektīvi strādāt ar mašīnu un agregātu.

Ja nepieciešama elastīga izmantošana vairākās vietās, 1190e var viegli transportēt ar 3,5 t piekabi. Ar jauno 1190e Weidemann tagad piedāvā arī kabīnes versiju, kas ir piemērota izmantošanai visu gadu.

 





gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...