Menu




Divi jauni Galaxy LDSR 510 riepu izmēri

Ziņas 18.10.2022   

Divi jauni Galaxy LDSR 510 riepu izmēri

Divi jauni izmēri Yokohama apvidus riepu Galaxy LDSR 510 klāstā – 17.5 R25 un 20.5 R25 – paplašina piedāvājumu riteņiekrāvējiem un buldozeriem.

Galaxy LDSR 510 riepas ir paredzētas skarbiem apstākļiem un darbam bezceļa apstākļos ar smagām kravām. Šo klāstu raksturo uzticamība, labas vilkmes īpašības, izturība un pretestība pret pārgriešanu.

Galaxy LDSR 510 ir radiālā riepa ar īpašu protektoru, lai uzticami pārvarētu skarbus ikdienas izaicinājumus. Īpaši dziļais, nevirzītais blokveida protektors nodrošina lielisku veiktspēju, kā arī pretestību pret nodilšanu un pārgriešanu arī uz akmeņainām un grants tipa virsmām.

Nevirzītie protektora bloki nodrošina līdzīgu veiktspēju attiecībā uz vilkmi un stabilitāti darbībā uz priekšu un atpakaļ, un tie nodrošina komfortu un mazina nolietojumu. Ar šiem diviem jaunajiem izmēriem Galaxy LDSR 510 modelis tagad ir pieejams 17.5 R25, 20.5 R25 un 23.5 R25 izmēros.

Uzņēmums Yokohama Off Highway Tires (YOHT) ir specializējies lauksaimniecības, mežsaimniecības, celtniecības, industriālo, zemes darbu, kalnrūpniecības, ostu un citu komerciālo riepu konstruēšanā, izstrādē, ražošanā un tirdzniecībā. Uzņēmumam YOHT pieder pasaulē pazīstami zīmoli Alliance, Galaxy un Primex.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...