Menu




Case IH iepazīstina ar diviem jauniem Farmall modeļiem

Ziņas 19.10.2022   

Case IH iepazīstina ar diviem jauniem Farmall modeļiem

Uzņēmums Case IH ir ieviesis divus jaunus Farmall A modeļus: 90 A (90 ZS) un 100 A (100 ZS), kas papildina Farmall klāstu ar jaudu 55 līdz 120 ZS.

Traktoriem ir jauns četrcilindru 3,6 L FPT F5 dzinējs ar Common Rail degvielas iesmidzināšanu un 4 vārstiem uz cilindru. Dzinējs var nodrošināt augstu maksimālo griezes momentu pie zemākiem apgriezieniem: 380 un 450 Nm pie 1300 apgr./min attiecīgi Farmall 90 A un Farmall 100 A.

FPT F5 ir ekonomisks, un kopā ar 130 l degvielas tvertni un 14,4 l AdBlue tvertni nodrošina ilgāku darba laiku bez uzpildes. Vēl viens svarīgs ieguvums ir 600 motorstundu apkopes intervāli, kas samazina dīkstāves laiku un apkopes izmaksas.

Dzinējs atbilst V pakāpes emisiju noteikumiem un tam tiek izmantota Compact Hi-eSCR2 tehnoloģija, kurai nav nepieciešama filtru maiņa vai mehāniska tīrīšana. Tās efektīvai darbībai izmanto dīzeļa oksidācijas katalizatoru (DOC), cieto daļiņu filtru (DPF) un selektīvās katalītiskās reducēšanas (SCR) sistēmu, kas ir ļoti kompakta.

Jauda tiek piegādāta, izmantojot vienkāršu un uzticamu i12 x 12 40 km/h manuālo pārnesumkārba vai pēc izvēles hidrauliski vadāmo Powershuttle transmisiju – tai ir četri pārnesumi katrā no trim diapazoniem, ļaujot izvēlēties optimālo ātrumu katram uzdevumam. Pieejama arī 20 x 20 pārnesumkārba ar pazeminātāja funkciju.

Abi jaunie Farmall A modeļi var būt jau rūpnīcā aprīkoti ar frontālajam iekrāvējam gataviem stiprinājumiem un hidrauliku, padarot tos saderīgus ar Case IH frontālo iekrāvēju klāstu.

Operatori novērtēs jauno četru statņu kabīni ar līdzenu grīdu, četriem darba lukturiem un viegli aizsniedzamiem platiem pakāpieni, kā arī lielākām durvīm. Kabīnē ir vairāk vietas, standarta gaisa kondicionieris, un maksimālais trokšņu līmenis sasniedz tikai 77db. Labākai redzamībai papildus vara izvēlēties platāku jumta lūku. Visas vadības pogas atrodas uz operatora labās puses paneļa un ir viegli pieejamas, bet sēdeklis ar pneimatisko balstiekārtu gādā par braukšanas komfortu. Papildu ērtības nodrošina USB ligzda un telefona turētājs.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...