Menu




BvL lopbarības dalītājam jaunas funkcijas

Ziņas 31.10.2022   

BvL lopbarības dalītājam jaunas funkcijas


BvL laika gaitā pārbaudītā lopbarības pārvaldības sistēma V-Connect Dairy Feeder sniedz vispusīgu pārskatu par lopbarības datiem un tagad tai ir pieejamas jaunas funkcijas.

Sistēma lietotājam ziņo par komponentu ielādes precizitāti. Tas ietaupa naudu, novēršot pārmērīgas dārgu komponentu devas. Sistēma arī novērš nepieciešamību pēc rakstiskas dokumentācijas. Deva ir skaidri parādīta displejā, kas ļauj ērti pielāgot barības daudzumu pēc nepieciešamības. Turklāt visu plūsmas datu glabāšana mākonī ļauj informācijai viegli piekļūt jebkurā laikā un vietā.

Pamatojoties uz krāsu kodiem, sistēma parāda nepieciešamību pēc steidzamas piegādes tieši pārskatā. Tas arī informē lietotāju par pašreizējām iepirkuma cenām un cenu vēsturi. BvL barības pārvaldības sistēma ļauj arī aprēķināt barības efektivitāti un izmaksas. Šie skaitļi sniedz informāciju par saimniecības rentabilitāti, mājlopu veselību un barošanu.

V-Connect Dairy Feeder reģistrē gan barības daudzumu, gan atlikušo barību, lai aprēķinātu faktisko dzīvnieku ikdienas sausās masas uzņemšanu kombinācijā ar izslaukumu. Tas notiek automātiski barošanas laikā un atvieglo saimniecības darbības analīzi.

Jauna veida atskaite Excel programmā ļauj saimniecības vadītājam analizēt konkrētus saimniecības darbības rādītājus, piemēram, barības patēriņu pa dzīvnieku grupām vai barības izmaksas konkrētā periodā. Tas ļauj lietotājam individuāli apkopot svarīgākos datus par saimniecību.

Vēl viena V-Connect lopbarības dalītāja tehniskā iezīme ir premiksa funkcija. Premikss ir vairāku iepriekš sagatavotu barības sastāvdaļu maisījums. Premiksu pievieno barības devai kā atsevišķu sastāvdaļu. Šīs funkcijas īpašā iezīme V-Connect Dairy Feeder programmatūrā ir premiksa atsevišķu barības komponentu pareiza dokumentēšana krājumu pārvaldībā un izmaksu uzskaitē.

Tīmeklī balstītais V-Connect lopbarības padevējs sastāv no aparatūras, tīmekļa un lietotņu komponentiem. Lietojumprogrammu, kas ir bez maksas pieejama Google Play veikalā un App Store, var vienlaikus instalēt vairākām mobilajām ierīcēm.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...