Menu




John Deere tehnoloģija See & Spray

Ziņas 11.11.2022   

John Deere tehnoloģija See & Spray

John Deere precīzās smidzināšanas tehnoloģija See & Spray no 2023. gada pavasara būs pieejama arī Eiropā.

See & Spray tehnoloģija tiks pielietota R900i sērijas piekabināmajiem smidzinātājiem ar darba platumu 36 un 39 m, kas ražoti Nīderlandes rūpnīcā Horstā. Vēlāk tā tiks piedāvāta kā papildu opcija citiem John Deere smidzinātājiem.

John Deere sper vēl vienu svarīgu soli pretī precīzai augu aizsardzībai. See & Spray sistēma, kas iepriekš tika ieviesta ASV tirgum ražotajiem smidzinātājiem, turpmāk būs pieejama arī Eiropā.

See & Spray pielieto videokameras un mākslīgo intelektu, lai identificētu nezāles pēc krāsas, tāpēc herbicīdi tiek izsmidzināti tikai noteiktās vietās. Kameras un citi aparatūras komponenti ir integrēti tieši smidzināšanas stieņos vai šasijā. Viena kamera ir paredzēta vienam darba platuma metram un fiksē zaļos augus. Procesori apstrādā attēlus un aktivizē attiecīgās sprauslas konkrētas vietas apsmidzināšanai.

Tehnoloģija See & Spray ir pārbaudīta dažādos apstākļos visā pasaulē. Precīzi ir apstrādāti ap 120 000 ha. Tiek lēsts, ka vidēji tiek ietaupīts līdz divām trešdaļām no parasti izmantotajiem herbicīdiem. Pirmie testi Eiropā uzrādīja tādus pašus rezultātus.

See & Spray sistēma var dokumentēt ķīmisko vielu lietošanu. Gen 4 displejs izveido izsmidzināšanas karti ar informāciju par to, kur un cik daudz herbicīda ir uzklāts. Visu informāciju, izmantojot JDLink, var pārsūtīt uz John Deere operāciju centru.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...