Menu




Claas transmisijas SDF grupas traktoriem

Ziņas 14.11.2022   

Claas transmisijas SDF grupas traktoriem


Uzņēmums Claas noslēdzis ar SDF grupu (Same Deutz-Fahr) stratēģisku līgumu par sadarbību traktoru bezpakāpju transmisijas izstrādē.

Claas savā Paderbornes rūpnīcā jau ir saražojis 10 000 EQ bezpakāpju transmisijas. Pateicoties jaunajam līgumam ar Same Deutz-Fahr, ražošana drīzumā pieaugs vēl vairāk.

Saskaņā ar šo līgumu Claas Industrietechnik (CIT) un SDF Group sadarbībai galvenokārt jāietver EQ 200, EQ 220 un EQ 260 tipu nepārtraukti mainīgu pārnesumkārbu uzstādīšana TTV transmisijās SDF koncerna augstākās veiktspējas traktoriem.

2015. gadā ieviestā bezpakāpju transmisija EQ ir uzstādīta Claas Arion 500/600 sērijas modeļiem un, kā norāda ražotājs, līdz šim ir saražoti 10 000 traktoru. Pēc uzņēmuma domām, šai transmisijai raksturīga vienkārša un uzticama konstrukcija. Atjautīga planetāro pārnesumu transmisijas, sajūga mehānisma un divu hidrostatisko pārvadu kombinācija garantē optimālu jaudas plūsmu.

"Pēdējo gadu laikā EQ 200 un EQ 220 ir pierādījušas savu efektivitāti un izturību vairākiem tūkstošiem Arion traktoru visā pasaulē," saka Dr. Ulfs Leinhauzers, Claas Industrietechnik rīkotājdirektors. “Pateicoties mūsu transmisiju izturīgajai konstrukcijai un ražošanas kvalitātei, daudzi no šiem traktoriem bez problēmām ir nostrādājuši līdz 10 000 motorstundām. Katras EQ transmisijas kvalitāti nodrošina datora vadīta “nulles defekta” montāžas līnija, un pēc tam to tālāk apstiprina testa stendā.”





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...