Menu




Bednar jaunās paaudzes kultivators Fenix

Ziņas 29.11.2022   

Bednar jaunās paaudzes kultivators Fenix

Bednar Fenix ​​FO Profi universālais kultivators ir piemērots augsnes apstrādei līdz 35 cm dziļumam. Ražotājs norāda, ka jaunais modelis ir divus gadus testēts dažādos apstākļos.

Bednar uzsver, ka galvenā rāmja 80 cm klīrenss ļauj augsnes virskārtā esošajām augu atliekām viegli iziet cauri iekārtai.

Četrās rindās izvietotos V veida zarus var aprīkot ar dažādiem uzgaļiem (platums 40 līdz 80 mm) vai spārniem (125 vai 185 mm). Līmeņošanas sekciju var aprīkot ar diskiem (vadāmi mehāniski vai hidrauliski no kabīnes), bet pirms aizmugures pakotāja var uzstādīt irdinātāju galīgai izlīdzināšanai. Pieejami dažādi pakotāji, un aiz aizmugurējā pakotāja var uzstādīt papildu izlīdzināšanas zaru šļūci.

Standarta aprīkojumā ietilpst hidrauliskā dziļuma kontrole (elektrohidrauliskā opcija) un aizsardzība pret pārslodzi ar cirpes skrūvēm. Opciju sarakstā ir gan horizontālo atsperu aizsardzība (atlaišanas spēks 480 kg), gan hidrauliskā pārslodzes aizsardzība (atlaišanas spēks līdz 550 kg).

Mazākais Fenix ​​Profi modelis ir FO4004 (4,0 m). Kultivatoram FO6004 ar uzlokāmām sānu sekcijām ir darba platums 6,7 līdz 7,9 m. Iespējams arī pasūtīt 7,9 m versiju FO8004 ar fiksētu platumu.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...