Menu




JCB prezentē mazāko Loadall modeli

Ziņas 30.11.2022   

JCB prezentē mazāko Loadall modeli

JCB iepazīstina ar jauno modeli 514-40, savu līdz šim mazāko Loadall teleskopisko iekrāvēju, kura kabīnes augstums ir 1,8 m un platums 1,56 m.

Ražotājs norāda, ka kompaktajai mašīnai ir lielākā operatora kabīne klasē. Iekrāvējs ir pietiekami mazs, lai izbrauktu cauri 2 m augstām durvīm, un nodrošina visu riteņu stūrēšanu, padarot to lieliski piemērotu ainavu veidotājiem, pasākumu organizētājiem un būvniecības nomas uzņēmumiem.

Teleskopiskais iekrāvējs aprīkots ar 18,4 kW dīzeļdzinēju, kas atbilst izmešu V pakāpes standartam bez nepieciešamības pēc cieto daļiņu filtra (DPF) vai jebkāda izplūdes šķidruma. Šis trīs cilindru, 1,1 litra dzinējs, kura griezes moments ir 66,9 Nm, caur Bosch hidrostatisko transmisiju novada jaudu uz divu ātrumu Linde hidromotoru, nodrošinot maksimālo braukšanas ātrumu 15 km/h.

Ar pastāvīgu četru riteņu piedziņu un četru riteņu stūrēšanu JCB 514-40 ir izstrādāts tā, lai piedāvātu visas Loadall klāsta iespējas. Maksimālā celtspēja ir 1400 kg, savukārt maksimālais pacelšanas augstums ir iestatīts uz 4,0 m, padarot to par lielisku mašīnu daudzām rūpniecības nozarēm.

Celtspēja ar pilnībā izstieptu izlici ir iestatīta uz 525 kg. Ar 2695 kg pašmasu jaunajai mašīnai ir par 17% labāka jaudas un masas attiecība, nekā iepriekšējam 516-40 Loadall. Taču JCB 514-40 var pārvadāt ar vieglu 3,5 tonnu piekabi aiz 4x4 auto vai vieglā komerctransporta, padarot tā piegādi uz darba objektu ātrāku un lētāku.

Operatora kabīne ir par 20% lielāka nekā iepriekšējam modelim 516-40 un par 200 mm platāka nekā konkurentiem. Tas operatoram gādā par ērtu darba vidi, un plašais stiklojums nodrošina redzamību uz visām pusēm.

Standarta aprīkojumā ietilpst 50 mm sakabes lode, 7 kontaktu elektriskais savienotājs, atpakaļgaitas signalizācija, ceļa gaismas, patentētā JCB slodzes kontroles sistēma un JCB LiveLink Lite telemātikas sistēma.

JCB 514-40 ir arī jauns viegls darba instrumentu turētājs, un tas spēj strādāt ar dakšām vai 0,41 m3 kausu. Dubultas darbības papildu hidrauliskie izvadi ļauj strādāt ar virkni JCB agregātu, kā arī klienti var izvēlēties starp industriālajām un ar zālienu saderīgām riepām.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...