Menu




Jaunais Steyr 6280 Absolut CVT

Ziņas 01.12.2022   

Jaunais Steyr 6280 Absolut CVT

Jaunais Steyr klāsta flagmanis – 280 ZS Absolut CVT – paredzēts tiem, kam nepieciešams jaudīgs un salīdzinoši viegls traktors. Tas aizpilda nišu starp Absolut CVT iepriekšējiem lielākajiem modeļiem un mazākās jaudas Steyr Terrus CVT traktoriem.

Ar jauno sērijas flagmani ražotājs piedāvā citus traktoru atjauninājumus un jaunu modeļu numerāciju. "Šis ir svarīgākais mūsu garās garenbāzes traktoru jauninājums pēdējo 15 gadu laikā" - šādi Absolut CVT traktoru klāsta papildinājumu raksturo Austrijas traktoru ražotājs.

Lai gan redzamākais jauninājums ir jaunā kabīne, traktoram ir veikti arī daudzi citi uzlabojumi, lai palielinātu veiktspēju, uzticamību, zemākas ekspluatācijas izmaksas un trokšņa līmeni. 6280 Absolut CVT ir atjaunināts Steyr stils un jaunas LED gaismas, lai padarītu darbu naktī precīzāku, drošāku un mazāk nogurdinošu.

Līdz ar sērijas flagmani mainās arī modeļu numerācijas sistēma, kas ļauj vieglāk identificēt katru modeli – pēdējie trīs cipari norāda maksimālo nominālo jaudu.

Kabīne ar pneimatisko amortizāciju ir par 8% plašāka, nodrošinot vairāk vietas operatoram. Salona troksnis ir samazināts līdz 66 dB, kas nosaka jaunus standartus šajā jaudas segmentā. Operatora sēdeklis ir vieglāk pagriežams un var būt gan atdzesēts, gan apsildāms. Lielāka kabīne radījusi vietu papildu glabāšanas nodalījumiem. Zem pasažiera sēdekļa ir integrēts ledusskapis, kurā var ievietot pusdienu kastīti un pāris divlitru pudeles. Klimata kontroles paketē ir iekļauts vairāk izvadu labākai gaisa sadalei, kam palīdz automātiskais režīms.

Citi interjera uzlabojumi ietver jaunu planšetdatora stila A statnes displeju ar Steyr unikālo saskarni. Jaunajam displejam ir augsta izšķirtspēja, skaidri un viegli uztverami un loģiski sakārtoti skaitļi un simboli, kas ļauj labāk apskatīt traktora galvenos darbības parametrus un regulēt iestatījumus.

Tāpat kā lielajiem Terrus CVT, arī jaunajam 6280 Absolut CVT nav nepieciešama manuāla/USB datu ierakstīšana/pārsūtīšana. Uzkrātajiem datiem no traktora un agregāta var piekļūt saimniecības datorā, izmantojot MySTEYR.com tīmekļa platformu vai S-Fleet mobilo lietotni viedierīcē. Tāpat iespējams redzēt mašīnas atrašanās vietu un uzraudzīt darbības rādītājus vai, piemēram, plānot degvielas uzpildes loģistiku. Divvirzienu datu pārraide nozīmē, ka datus un instrukcijas, piemēram, lauka kartes, uz traktoru var nosūtīt arī no viedierīces vai datora.

Ja īpašnieks izvēlas dot atļauju, Steyr oficiālais izplatītājs var arī uzraudzīt traktorus ar S-Fleet. Tas var ļaut izplatītājam, piemēram, pamanīt agrīnas jebkādu darbības traucējumu pazīmes un brīdināt operatoru. Izmantojot S-Fleet Remote Support, ir iespējams attālināti piegādāt programmatūras atjauninājumus.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...