Menu




John Deere 5ML traktoru jaunā sērija

Ziņas 02.12.2022   

John Deere 5ML traktoru jaunā sērija


John Deere 5ML traktoru klāsts, kurā ietilpst jaunais 134 ZS flagmanis 5130 ML, pēc ražotāja domām, ir viedākais un jaudīgākais traktors savā klasē.

Turpmāk 5ML sērijas traktorus varēs aprīkot ar pilnu John Deere precīzās lauksaimniecības tehnoloģiju paketi, lai atvieglotu darbu augļu dārzos un vīna dārzos. Viena no priekšrocībām ir integrētā AutoTrac vadības sistēma. AutoTrac displejs ir iebūvēts tieši traktora vadības panelī, nav nepieciešama papildu aktivizēšana vai papildu displeja izmantošana.

5ML aprīkojums ļauj apvienot dažādus darba posmus. Integrētā vadības sistēma ļauj operatoram nodrošināt darba kvalitāti pat garās darba dienās. Operators var koncentrēties uz agregātu darbu, savukārt traktors pats seko braukšanas trajektorijai.

5ML Gen 4 displejs (papildaprīkojums) ļauj ērti dokumentēt katru traktora darbības soli, pārsūtot šo informāciju uz John Deere operāciju centru, kas tiek apkalpots bez maksas. Šeit visas darbības var uzraudzīt, plānot un analizēt, ļaujot lauksaimniekam pieņemt pareizos agrotehniskos lēmumus.

Izmantojot John Deere opciju 1ClickGo AutoSetup, operāciju centrā var veikt dokumentācijas un izpildes iestatījumus (piemēram, augu aizsardzības līdzekļiem). Tiklīdz traktors iebrauc attiecīgajā laukā, ekrānā parādās uzstādītais darba uzdevums. Operatoram tikai jāapstiprina un jāsāk strādāt. Tādējādi 1ClickGo AutoSetup ietaupa iestatīšanai nepieciešamo laiku un nodrošina precīzu darba dokumentāciju.

John Deere savienotā atbalsta funkcija samazina dīkstāves laiku. Ar klienta piekrišanu mašīnas dati tiek analizēti attālināti. Ja tiek konstatētas novirzes no normas, par to automātiski tiek ziņots vietējam John Deere pārstāvim, kurš informē operatoru par iespējamu iekārtas kļūmi.

Jaunais sērijas flagmanis 5130 ML modelis ir aprīkots ar 4,5 l, 4 cilindru John Deere PowerTech Plus dzinēju ar par 30% lielāku griezes momentu un maksimālo jaudu 134 ZS.

PowerQuad Plus manuālajai pārnesumkārbai ir četri pārnesumi, bet izvēles Powr8 pārnesumkārbai ir astoņi pārnesumi.

5ML izceļas ne tikai ar dzinēja jaudu, bet arī ar hidraulisko jaudu - 117 l/min. Tas ļauj agregātus ar augstām hidrauliskās jaudas prasībām pievienot tieši traktora hidrauliskajai sistēmai, neizmantojot ārēju jūgvārpstas hidraulisko sūkni.

Traktors ir gatavs lietošanai ar frontālo iekrāvēju. Aizmugurējās trīspunktu uzkares sistēmas celtspēja ir 4900 kg. 5ML ir aprīkots ar elektronisku vadības sviru un lielu LCD ekrānu vadības panelī. Papildaprīkojumā pieejama ceturtās kategorijas salona filtrēšanas sistēma (saskaņā ar EN 15695), kas ir integrēta kabīnes griestos.

Pasūtījumi jaunajiem John Deere 5ML modeļiem tiks pieņemti no 2023. gada janvāra.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...