Menu




Danish Agro grupa saņēmusi apstiprinājumu Konekesko Baltijas valstu uzņēmumu pārņemšanai.

Ziņas 01.04.2020   

Danish Agro grupa saņēmusi apstiprinājumu Konekesko Baltijas valstu  uzņēmumu pārņemšanai.


Eiropas konkurences iestādes ir tikko apstiprinājušas Danish Agro grupas veikto atlikušo 55% akciju iegādi trijos CLAAS lauksaimniecības tehnikas dīleru uzņēmumos Baltijā – AS Konekesko Eesti, SIA Konekesko Latvija un UAB Konekesko Lietuva. Darījums tika noslēgts 31.martā.

Apstiprinājums tika dots, kad tika izpildīti visi nosacījumi attiecībā uz Igaunijā jau pastāvošās tehnikas tirdzniecības nodalīšanu, kas pieder Danish Agro grupai.

 

 

Danish Agro grupas izpilddirektors Henings Hārs stāsta: “Par Danish Agro ģimenes daļu kļūst trīs spēcīgi uzņēmumi ar lielisku pārvaldību un motivētiem darbiniekiem. Esmu pārliecināts, ka mēs attīstīsim savu biznesu. Kopā ar spēcīgiem lauksaimniecības biznesa uzņēmumiem un tehnikas tirdzniecības aktivitātēm Somijā un Baltijas valstīs mūsu mērķis ir kļūt par pirmās izvēles partneri Somijas un Baltijas lauksaimniekiem”.

Danish Agro tehnikas nodaļas izpilddirektors Jenss Skifters saskata lielu potenciālu Baltijas valstīs un Somijā: “Mums ir izcilas, uz savstarpēju uzticēšanos balstītas attiecības ar visiem piegādātājiem, starp kuriem ir arī CLAAS, kurš šajās valstīs ir KONEKESKO piegādātājs jau 20 gadus, un ar Baltijas tehnikas tirdzniecības uzņēmumu pievienošanos ģimenei mēs redzam ļoti daudz potenciālas sinerģijas. Mēs nākotnē pārstāvēsim CLAAS septiņās valstīs, kas sniegs daudz ieguvumu lauksaimniekiem servisa, rezerves daļu un lietotās tehnikas tirdzniecības jomā, pateicoties mūsu uzņēmumu savstarpējai sadarbībai dažādās valstīs. Tāpat ļoti svarīgs ir mežizstrādes un celtniecības tehnikas bizness, kuru turpināsim attīstīt. Esam lepni pārstāvēt PONSSE, KOBELCO zīmolus, kā arī KUBOTA celtniecības tehnikas nozari”.

Trīs Baltijas uzņēmumu 14 filiālēs, ieskaitot rezerves daļu noliktavas un servisa darbnīcas, strādā ap 290 cilvēku.





gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...