Menu




Lemken iegādājas Equalizer

Ziņas 05.01.2023   

Lemken iegādājas Equalizer


Lemken ir panācis vienošanos par Dienvidāfrikas uzņēmuma Equalizer iegādi, kas ražo sējmašīnas platumā līdz 24 m un precīzās sējas mašīnas līdz 36 rindām.

Uzņēmums Equalizer, kas arī ir ģimenes uzņēmums, dibināts Keiptaunā 2000. gadā un šobrīd nodarbina 180 cilvēkus. Uzņēmums apkalpo ne tikai Dienvidāfrikas vietējo tirgu, kur tas ir precīzās sēšanas tirgus līderis, bet arī Austrāliju kā nozīmīgāko eksporta tirgu.

Lemken izpilddirektors Entonijs Vanderlejs uzskata, ka Equalizer portfelis lieliski papildina Lemken sējmašīnu segmentu un ir svarīgs turpmākās izaugsmes elements. "Mūsu portfeļi nepārklājas," viņš komentē. “Equalizer piedāvā risinājumus klientiem un tirgiem, kurus Lemken līdz šim nav spējis apkalpot. Runājot par mūsu izaugsmes stratēģiju, Equalizer sējmašīnu modeļi aizpilda pašreizējo trūkumu mūsu produktu klāstā.”

Paredzams, ka iegāde tiks pabeigta līdz pavasarim. Pirmais noteiktais projekts ir vērienīga rezerves daļu loģistikas paplašināšana 2023. gadā.

Visi Equalizer vietējie darbinieki tiks paturēti. Tāpat arī zīmola nosaukums, un uzņēmumu kā neatkarīgu meitasuzņēmumu turpinās vadīt tā pašreizējā vadība.

“Mēs redzam lielu potenciālu jauniem produktiem sadarbībā ar Lemken, un ceram uz turpmāko sadarbību,” saka Gideons Šreiders, Equalizer dibinātājs un rīkotājdirektors.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...