Menu




Baltic Agro Machinery piedāvā finansēšanas pakalpojumus

Ziņas 03.02.2023   

Baltic Agro Machinery piedāvā finansēšanas pakalpojumus

No 2023. gada 1. februāra Baltic Agro Machinery sadarbībā ar SIA Swedbank Līzings un SIA Citadele Leasing sāk piedāvāt finansēšanas pakalpojumus Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Kopā ar mūsu ilggadējiem finanšu sadarbības partneriem – Swedbank Līzings un Citadele Leasing, esam radījuši risinājumu, lai mūsu klienti varētu saņemt finanšu risinājumu tehnikas iegādei pēc iespējas ērtākā un ātrākā veidā,” komentēja SIA Baltic Agro Machinery valdes priekšsēdētāja Antra Spickus.

Priecājamies, ka mūsu finanšu partneri ir gatavi visiem mūsu klientiem sadarbībā ar Baltic Agro Machinery piedāvāt labākos tehnikas un iekārtu finansēšanas risinājumus. Sadarbībā ar mūsu finanšu partneriem vēlamies padarīt tehnikas un iekārtu finansējuma pieteikšanu pēc iespējas vienkāršāku un ērtāku,” sadarbības sākumu komentēja Baltic Agro Machinery AS (Igaunija) valdes locekle Anne Oja-Aru.

"Uzskatām, ka līgums ar Swedbank Līzings un Citadele Leasing būs izdevīgs mūsu klientiem un dos viņiem iespēju raiti un ar izdevīgiem nosacījumiem iegādāties nepieciešamo tehniku. Neskatoties uz pēdējos gados novērotajiem ekonomiskajiem izaicinājumiem, biznesa jomas, kurās strādājam, nepārtraukti aug un saglabā turpmākās attīstības potenciālu," komentēja Lina Kapčinskienė, uzņēmuma UAB Baltic Agro Machinery (Lietuva) izpilddirektore.

Efektīvas un ilgtspējīgākas tehnikas nodrošināšana tādām svarīgām nozarēm kā lauksaimniecība, mežsaimniecība un būvniecība ir mūsu kopīga misija un apņemšanās, un Citadele Leasing ir īpaši gandarīta par šo sadarbību, jo tā palīdz visām Baltijas valstīm tuvoties klimata neitralitātes mērķiem,” uzsver Ģirts Glāzers, SIA Citadele Leasing valdes priekšsēdētājs.

Baltic Agro Machinery pārstāv pazīstamus specializētās tehnikas ražotājus. Šī ir pirmā reize, kad Swedbank sadarbojas ar šādu tehnikas tirdzniecības uzņēmumu, kas ir viens no lielākajiem specializēto iekārtu pārdevējiem Baltijas valstīs un ir uzkrājis ilggadēju pieredzi savā jomā. Finansējums lauksaimniecības nozarē gadu no gada pastāvīgi pieaug – pēdējo 10 gadu laikā Swedbank vien ir finansējusi projektus 1,15 miljardu eiro apmērā. Tieši aizvadītajā gadā Latvijas lauksaimniecībā Swedbank ir ļāvusi ieplūst par 57% vairāk naudas nekā gadu iepriekš. Cita starpā lauksaimnieki šo finansējumu izmanto tieši lauksaimniecības tehnikas iegādei," uzsver Jānis Kļimenkovs, Swedbank Latvija Starptautisko un tirdzniecības uzņēmumu apkalpošanas nodaļas Vadošais korporatīvo klientu attiecību vadītājs.

Sadarbības mērķis ir piedāvāt elastīgus risinājumus, kas ir individuāli pielāgoti un atbilst Baltic Agro Machinery klientu vajadzībām.

Baltic Agro Machinery ietilpst Danish Agro grupā un vairāk nekā 20 gadus nodarbojas lauksaimniecības, celtniecības un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību un pēcpārdošanas servisu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...